Ak Parti Bingöl Belediye Başkan Adayı Erdal Arıkan, Bingöl Kültür Merkezi'nde projelerini açıkladı. Arıkan, Projelerimizi geldiğimiz hafta açıklayabilirdik. Ama biz toplumun her kesimiyle istişare ettikten sonra öncelikli sorunlara yönelerek projelerimizi hazırladık dedi.
4. Proje sizin partinizin 2014 de vardı mahallemize hiç inanmıyorum yapsanda , yapmasanda zaten oyum yine HDP verecem çünkü biz kendimize , kültürümüze oy veriyoruz Akp boş vaat sadece oyum hisyar bey armağan olsun inslh
Yaw he he :) sen bile Erdal bey inaniyormusun lütfen ya Eğitimci tek kalsaydın keşke oyum HDP çünkü inandırıcı hiç değil projeler asla olmaz da yazık bingolle
Projelerin bir çoğunu yücel bey de söylemişti hepsi lafta kaldı nerde. Adam kadınlar gününde ulaşımı ücretsiz yapıyordu. Bu yıl dikkatimi cekti ücretsiz yapmamıştı desenize yücel başkan da kizmis
İnanın hepsi boş , akp ve MHP resmen kopya almış dalga gibi , hiç biri inandırıcı değil çünkü 2014 de aynı bu filim yine bize izlettiniz o yüzden farzedelim bu projeler yarın hemen olsa bile ben size oy vermem asla benim iradem siz olamazsınız çünkü proje ortada hiç yok , olmadı da sayın Arıkan size tek sasiyorum ve üzülüp akp bitti Bingöl de bekle gör
Bingöl'de Polis Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen 5x5 Mini Futbol Turnuvası, çekişmeli final maçlarıyla tamamlandı. 12 takımın mücadele ettiği organizasyonda şampiyon 12 Sefa Spor olurken, gençler sahada rekabeti, tribünlerde ise dostluğu yaşadı.
09.04.2026
23:19
Milletvekili Hülakü, Meclis İdare Amiri oldu
Milletvekili Saliha Aydeniz'in istifasıyla boşalan DEM Parti Meclis İdare Amirliği görevine, DEM Parti milletvekillerinin oylarıyla Ömer Faruk Hülakü seçildi.
09.04.2026
22:25
APP plakalara izin; ses sistemi, cam filmine esneklik
APP plakalar, multimedya ekranlar, ses sistemleri ve cam filmlerine yönelik yeni kuralları kapsayan yeni trafik düzenlemesinde değişikliğe gidiliyor. Nisan sonuna kadar çıkması beklenen yeni yönetmelik ile oluşan kafa karışıklığı giderilecek; vatandaşları rahatlatmak amacıyla söz konusu yasaklarda esnekliğe gidilecek.
09.04.2026
18:42
'Kupon-80' operasyonu: 49,2 milyar TL'lik bahis trafiği ortaya çıktı
Bingöl dahil 4 ilde gerçekleştirilen operasyonda, hesaplarında yaklaşık 49,2 milyar TL işlem hacmi bulunduğu tespit edilen 10 şüpheli tutuklandı.
09.04.2026
18:12
Becerekli; 'Engelli hakları pazarlık konusu yapılamaz'
Bingöl'de toplu taşıma kooperatifleri ile kurumlar arasında yaşanan 'yakıt desteği' tartışmalarına Altınokta Körler Derneği tepki gösterdi. Dernek Başkanı Hidayet Becerikli, engelli bireylerin ücretsiz ulaşım hakkının durdurulmasına yönelik açıklamaların kabul edilemez olduğunu belirtti.
09.04.2026
17:41
Şimşek'ten vergi affı bekleyenleri üzecek açıklama!
T.C. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, vergi yapılandırmasının müracaat edenler için zaten uygulandığını, ancak vergi affını kapsayan bir yapılandırmanın ise asla olmayacağını açıkladı. Şimşek'in verdiği bilgiye göre ayrıca herkesten kazanılan miktar üzerinden vergi alınmaya devam edilecek.
09.04.2026
17:22
Motorin ve benzine indirim! Bingöl'de ne kadar olacak?
Orta Doğu'daki ateşkesin ardından petrol fiyatlarındaki keskin düşüşün akaryakıt pompa fiyatlarına da yansıyor. Motorine litre başına 12,94 lira, benzine ise 1,09 oranında indirim yapıldı. Bingöl'de fiyat tabelası şöyle oldu;
09.04.2026
17:19
Bingöl-Erzurum yolunda kar etkisi! Araçlar yolda kaldı
Bingöl-Erzurum kara yolunun yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı ve buzlanma, ulaşımı aksattı. Bazı araçların yolda kalmasıyla birlikte uzun kuyruklar oluştu, ekipler yol açma çalışmalarını sürdürdü.
09.04.2026
03:49
Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması Bölge Finali Bingöl'de Yapıldı
Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması Bölge Finali, 12 ilden 24 öğrencinin katılımıyla Bingöl'de gerçekleştirildi. Ortaokul kategorisinde birinci Bingöl Şehit Hulusi Elçi İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Muhammed Eymen Argundoğan oldu.
08.04.2026
18:18
Bingöl'de Narkotik Suçlarla Mücadele Toplantısı
Bingöl Valisi Cahit Çelik başkanlığında düzenlenen toplantıda, uyuşturucuyla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar değerlendirilerek izlenecek yol haritası ele alındı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın