Ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunurken yerel gündeme de değinen Baluken, Bakan Yılmaz, Milletvekili Taş ve Belediye Başkanı Atalaya yüklendi.
baluken eleştiri yaparken ismini anacağın kişilerin ismini ağzına 7 defa getir öyle konuş bakanımız ve vekilimizi eleşirmek sana düşmez bomba hadisesinin ardından hatice belginin cenazine değilde terörist cenazesine katılan senin gibileri vekillerimizi eleştiremez syn. dr. cevdet yılmaz ve prof. dr. eşref taş bingölün gurularıdır. peki sen nesin bu memleket için ne yaptın BİBER GAZIMI GETİRDİN(!)
Kürtlere asimilasyon uygulanıyor palavraları ile devamlı ajitasyon yapan bu zatlar her nedense Zazalara karşı büyük bir asimilasyon politikası gütmektedirler.Ama ne yaparlarsa yapsınlar ''yemeyiz''.Sen nasıl Kürdüm diyorsan,benim Zazalığıma da saygı duyacaksın.Ben Türk,Kürt,Laz,Çerkez ile kardeşçe yaşadım ve kardeşçe yaşayacağım.İsrail'in taşeronlarına itimat etmedim ve de etmeyeceğim.Bölge halkı uyandı.
fetulahcılar hergün hanelerine eğitimle bir numara daha büyüyorlar.Peki büyüdükleri cografya asla mezopotomya olamıyor.sadece batıdaki cografyada büyümüşler.Kürtlerinde mezopotomyada büyüdüklerinin kanıtı idris balukendir.getulahcılar nasıl okuyup cogalıyor ve her yeri haksızca işgal ediyorsa.kürtlerde haklı olarak bu ulkede okuyarak kendi kültürüne ve topraklarına sahip çıkıyorlardır.tıpkı bingölde dın üstünden sürekli sıyaset yapıp hep tek parti olabilmişlerdir.ama kürtlerde artık buna dur demeyi idris balukenle denemişler ve başarmışlardir.
sayın baluken ben nasılkı bır turk degılsem kurt de deyılım sızı anlıyorum dıyarbakırda yaşamışınız onların hegomanyasına gırmışınız ondan kendınızı öyle hıssedıyosunuz ırkcılık yapmayınız benım aılemde kurt gelın yok ama turkgelın cok bıze turk daha yakın bunu böyle bılın
sayın baluken bence sızde artık bır zazanın kurt olmadıgını bılıyosunuz ama hesabınıza gelmedıgı ıcın zaza da kurt dıyosunuz ben acık söylıyım bakanın bıngöl halkı ıcın yaptığı bır guzellık yoktur o konuda hemfıkırız şunu dıyımkı eger bıngöl ınsanı senı secmışse o da bakan beyın bıngölde hıcbır ıcraatının olmamasındandır ve ona tepkı netıcesınde sız secılmışsınız onun sızde emegı coktur sız sıyasılerın katkısını görmıyorum bır havaalanını bıle cok göruyonuz neymış bız unıverste kurduk bıngöle bunu bıle bıze cok göruyonuz bırakın bu ışlerı
tek kaş idris balukenin son çırpınışları bunlar. Zaza kenti Bingölümüzde gelmiş sözde Kürt halkının savunuculuğunu ve terör örgütünün propagandasını yapıyor. adama sorarlar, sen Bingöl için ne yaptın? işin gücün yapılan yatırımları, yapılan hizmetleri eleştirip sabote etmek. Sn. Dr. Cevdet Yılmaz ve Sn. Prof.Dr. Eşref Taş daha önceki Sn. vekillerimiz gibi memleketlerine çok şey kazandırdılar. Halkın seçtiği kişiler olarak halka hizmet ettiler. Peki ya sen kime hizmet ettin idris baluken? Azcık onurlu ve şerefli olun.!
akp savaştan yana bir parti müslümanlığı kullanan bir parti çünkü buralarda abd ve israili kötüler müslümanlığı kullanır sonrada gider anlaşma yapar bu ne biçim müslümanlık abd ve israil yıllardır müslüman kardeşlerimizi katlediyor akp dostluk ediyor abd ve israille işte akpyi desteklyenler de onlar gibi sahte müslüman ve müslümanlığı kullanıyorlar. şimdi de akp abd gibi savaş uçaklarıyla biz kürtleri vuruyor uludere de 34 genci öldürdü o uçaklar hala olay aydınlatılmadı kendine müslümanım diyenlerde sessiz ve seyirci.
işte sizler aslını inkar eden kürtlersiniz. sayın baluken bu halkın onuru ve vekilidir. akp nin on yıldır mecliste bingöl için yapamadığını idris bey bir yılda yapmıştır bingölümüz de olan bütün sorunları mecliste dile getirip önerge sunmuştur lakin hükümet önergelere cevap veremiyor cünkü kıskanıyor tıkanmış bir durumda. akp bingöle ne yaptı yıllardır hava alanı deyip bingölü kandırıyor sankı hava alanı yapılsa bingöl insanı yararlanacak yine rantçılar yararlanacak.yoksul bingöl halkına imkan vermiyor hava alanıyla kandırmaya çalışıyor .
abdulah doğan kendi adına konuş ben zaa yım kürt değilim sen kendini kürt görüyorsan ona göre sende bunu kafana sok.bingöl onlıne ltf yayınlayın bu yazdıklarımı
Vali Usta: 'Bu tabiat atalarımızın değil, geleceğimizin emanetidir'
'Orman Benim' faaliyeti kapsamında Yeni mahalle Çamlık alanında yapılan çevre temizliği etkinliğine katılan Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta: ' Çocuklarımızla, gençlerimizle, velilerimizle Çamlık mevkiini yanıcı maddelerden, çöplerden arındırıyoruz ve Bingöl'de bir farkındalık oluşturmak istiyoruz. Bu ormanlar, bu tabiat, bu çevre atalarımızın bizlere mirası değil, bizden sonraki nesillerin bizlere emanetidir' dedi.
09.05.2025
15:06
AK Gençlik'ten 3. Geleneksel Liseler Arası Futbol Turnuvası
AK Parti Bingöl Gençlik Kolları Başkanı Enes Aslan, gençlerin sosyal ve sportif faaliyetlerde daha aktif yer almasını önemsediklerini belirtti.
09.05.2025
14:51
B.Ü Kurumsal İletişimle etkinliğini arttıracak
Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen 'Kurumsal İletişim Sürecinde İletişim Temsilcilerinin Rolü' seminerde, kurumsal şablon ve formatların standart hale getirileceğini belirten Korkmazcan, atılacak yeni adımlarla hem kurum içi iletişimin güçlendirileceğini hem de kurumsal kimliğin kamuoyundaki etkisinin arttırılacağını vurguladı.
09.05.2025
13:42
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de polis ekiplerince düzenlenen operasyonda, 57,29 gram kokain, 20,16 gram metamfetamin ve para ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 1 kişi tutuklandı.
08.05.2025
17:07
YKS-LGS'ye hazırlanan adaylara öneri!
YKS ve LGS için geri sayım başladı. Yoğun hazırlık içindeki adaylara bu süreçteki stresle baş etmeye yönelik tavsiyelerde bulunan Öğrenci Koçu ve Eğitim Danışmanı Hamza Ayan, uygulanmasını tavsiye ettiği yöntemler sayesinde sürecin daha sakin ve kontrollü geçirilmesine yardımcı olacağını vurguladı.
08.05.2025
16:37
Bingöl'de okullar arası münazara yarışması
İl Finalinde toplam 8 öğrenci, temsil ettikleri eğitim bölgeleri adına bilgi ve hitabet yeteneklerini ortaya koydu.
08.05.2025
16:36
Bingöl'de 193 tüketici başvurusu karara bağlandı
Bingöl'de nisan 2025'te Tüketici Hakem Heyeti'nce 193 başvuru karara bağladı. Vali Ahmet Hamdi Usta: 'Haksız fiyat artışları, fiyat etiketi, fiyat listeleri, raf- kasa fiyat farkları, aldatıcı, yanıltıcı indirimler ve tüketici mağduriyetlerine karşı her zaman yanınızdayız' dedi.
08.05.2025
16:35
Bingöl'de ruhsatsız silah ele geçirildi
Bingöl'de polis ekiplerince düzenlenen uygulamada 1 adet ruhsatsız silah ele geçirildi.
07.05.2025
19:09
Bingöl'de iki araç çarpıştı: 2'si Ağır 7 Yaralı
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2'si ağır 7 kişi yaralandı. Kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı.
Bingöl Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenecek 'Farklı Perspektiflerde Bingöl'ün Deprem Gerçeği' konulu konferansta, alanında uzman isimler önemli sunumlar yapacaklar.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın