Ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunurken yerel gündeme de değinen Baluken, Bakan Yılmaz, Milletvekili Taş ve Belediye Başkanı Atalaya yüklendi.
ahmet kaçmaz sende çoq zavallısın tuttuqun partinin ne halt yediklerini kaldıramayp anca başka partilerden söz edebiliyorsun senin peşinden qittiqin parti şu an bingöl için ne yaptı söyler misin ?
yav baluken zavalı biri zaten yoksa çıkıp onlar hakında konuşmazdı ben zazayım ve zaza olarak ta klacam ve bu bayraığda bu vatanıda çok seviyorum.bmba pataldığını bukadar cesur konuşmıyor sayın baluken.pkk terör örgütüdür abdulah öcalnda onlardandır imralıya görüşme olamaz eğer siz siyasi bi partiyseniz apo muhatap göstermezsiniz
Zavallı baluken hala bu milletin karşında konuşabiliyorsun pes doğrusu.Sen kürt değilsin bir,maşasın iki,farkında bile değlisin kullanılıyorsun üç,İslamla bağını koparmış zerdüştlerin maskarası olmuşsun.Yazık hemde çok yazık.Bu güne kadar hiç bir zaza ana dilde eğitim istiyorum dememiştir.Bu yalanı çok rahat söyleyebiliyorsun.başka ne demeli.
Üniversitelilere proje eğitimi! Kim, nasıl destek alacak?
Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen eğitim programında öğrencilere TÜBİTAK 2209-A Araştırma Projeleri Destekleme Programı'nın başvuru şartları, bütçe sınırı ve değerlendirme süreçleri anlatıldı. Eğitimle öğrencilerin araştırma fikirlerini bilimsel projelere dönüştürmeleri hedefleniyor.
22.10.2026
19:09
Bingöl'de 'Gıda Dedektifi' projesi başlıyor
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Dünya Gıda Günü kapsamında öğrencilerle etkinlik düzenledi. İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan iş birliği protokolüyle, 2026-2027 eğitim öğretim yılında 6 pilot okulda öğrencilere gıda güvenliği eğitimi verilecek.
22.10.2026
18:02
Sonbahar meyvesi Bingöl'de ilgi odağı oldu
Sonbaharın sevilen meyvelerinden alıç, Bingöl'de tezgahlardaki yerini almaya başladı. Özellikle iri taneli alıçlar vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.
22.10.2026
13:33
Bingöl Burma Kadayıfı için yeni hedef: Kalite, ustalık ve markalaşma
Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası, coğrafi işaret tescilli Burma Kadayıfı'nın üretim kalitesini korumak, genç ustalar yetiştirmek ve sektörde iş birliğini güçlendirmek amacıyla üreticilerle bir araya geldi. Toplantıda kooperatifleşme, mesleki eğitim ve yeni pazarlara açılma konuları ele alındı.
22.10.2026
13:07
Bingöl Bal Şenliği! Bal yarışması, tadım ve türkü gecesi…
Bingöl'ün arıcılık kültürünü ve meşhur balını tanıtmak amacıyla düzenlenen 9. Bingöl Bal Yarışması ve Bal Şenliği, 23 Ekim Cuma günü gerçekleştirilecek. Saat 09.00'da başlayıp 20.00'ye kadar sürecek etkinlikte bal yarışmasından arıcılık fuarına, bal yeme yarışmasından türkü gecesine kadar birçok etkinlik vatandaşlarla buluşacak.
22.10.2026
12:09
AK Gençlik'ten liseler arası futbol turnuvası
AK Parti Bingöl İl Gençlik Kolları tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Liseler Arası Futbol Turnuvası, Murat Halı Saha'da oynanan açılış maçıyla başladı. Turnuvada gençlerin sportif faaliyetlere katılımının artırılması, dostluk ve kardeşlik bağlarının güçlendirilmesi hedefleniyor.
22.10.2026
11:45
Bingöl'de otobüs ücretleri komşu illeri geride bıraktı!
Bingöl'de tam bilet 35 TL, öğrenci bileti 24 TL oldu. Diyarbakır'da tam bilet 28 TL, öğrenci bileti 14 TL; Muş'ta ise tam bilet 23 TL, öğrenci bileti 17 TL. HÜDA PAR Bingöl İl Gençlik Kolları Başkanı Hatem Tarlak, komşu illerle aradaki fiyat farkına tepki göstererek zammın makul seviyeye çekilmesini istedi.
22.10.2026
11:32
Bingöl'de öğrencilere güvenli internet eğitimi
Bingöl'ün Genç ilçesinde, eTwinning projesi kapsamında düzenlenen seminerde öğrencilere internetin bilinçli, güvenli ve sorumlu kullanımı anlatıldı. Eğitimle, dijital dünyadaki risklere karşı farkındalık oluşturulması hedeflendi.
22.10.2026
11:20
Alışverişte taksit sınırları değişti: Hangi üründe kaç ay taksit yapılabilecek?
Ticaret Bakanlığı, kredi kartı ve tüketici finansmanı dışında kalan senetli satış gibi alışverişlerde uygulanabilecek taksit sürelerini belirledi. Televizyondan beyaz eşyaya, bilgisayardan mobilyaya kadar birçok kategoride farklı taksit sınırları uygulanacak.
21.10.2026
14:01
Bingöl'de ticari taksi tepkisi: 'Hiç mi denetleyen yok?'
Bingöl'de bazı ticari taksilerin aşırı hız, hatalı sollama ve yıpranmış araçlarla trafiğe çıkması vatandaşların tepkisine neden oluyor. Bingöl Online'a ulaşan bir vatandaş, bindiği takside emniyet kemeri tokasının bulunmadığını belirterek yetkililere denetim çağrısı yaptı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın