Belediye otobüsü talebi için toplanacaklar | HABER YORUMLARI
Bingöl Altı Nokta Körler Derneği Başkanı Mücahid Korkutata, belediye otobüsü istediklerini belirterek, Cuma günü belediye önünde oturma eylemi yapacaklarını ifade etti.
Belediye otobüslerinin olmadığı tek şehir Bingöl, neden mi çünkü halk otobüslerinin ağırlığı çok fazla , birileri kaldıramıyor. Anlayan anladı. Ben başkan ilk icraatım 50 adet otobüs almak olacaktı.
Sayın dernek başkanımız mücahit korkutarak bu düşüncelerine katılıyoruz bu kampanyayı başlattığınız için bir bingöllü vatandaş olarak cani gönülden destekliyorum. Bingöl belediyesi halk otobüsü alsın artık üniversite öğrencileri ve tüm bingol halkını imzaya davet ediyoruz yetkililer ALLAHR Rızasi için bingol için bingöllü için hem halka hemde belediyeye faydasi olur. Lutfen sessiz kalmayalim. belediye halk otobüsünü istiyoruz artik
Şehrin tek kış turizm merkezi olan ve bölgeden çok sayıda ziyaretçi ağırlayan Hesarek Kayak Merkezi'nde ulaşım sorununun hemen her yıl yaşanması ziyaretçilerin tepkisine neden olurken, şehrin yöneticilerinin duruma duyarız kalması da sert bir dille eleştiriliyor.
04.02.2023
20:52
Seçim öncesi fitne uyarısı...!
Yaklaşan seçim öncesi aile bireylerini fitnelere karşı dikkatli olmaları hususunda uyaran Solaxan Aşireti Aile Büyükleri, siyasi tercihlerden dolayı kırgınlık ve küskünlük olmamasını da istedi.
03.02.2023
18:10
'Prestij Meselesi' vizyona girdi
Mahsun Kırmızıgül'ün senaryosunu yazdığı ve yönettiği 'Prestij Meselesi' bugün vizyona girdi. Filmde, Bingöllü hemşehrilerimiz Yusuf Buyankara ve Cahit Balat da yer alıyor.
03.02.2023
16:49
131 köy yolunun açılması için çalışmalar sürüyor
Bingöl'de dün etkisini gösteren kar yağışı nedeniyle kapanan 131 köy yolunda İl Özel İdaresi ekiplerinin çalışmaları sürüyor.
03.02.2023
16:47
60 yaşındaki hasta, 3 saatlik çalışmayla hastaneye ulaştırıldı
Bingöl'ün Genç ilçesine bağlı Keklikdere Köyü'nde rahatsızlanan 60 yaşındaki hasta, Genç Kaymakamlığı İlçe Özel İdaresi ekiplerinin 3 saatlik yol açma çalışması sonucu hastaneye götürüldü.
03.02.2023
16:46
EYT teklifi komisyondan geçti
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz; 'EYT kapsamında emekli olanlardan çalışmaya devam edenlere 5 puan prim desteği, taşerondan kadroya geçenlerde zorunlu emekli olma şartının kaldırılmasını içeriyor.'
03.02.2023
16:44
'Zamlı maaşlar ilk aydan enflasyona ezdirildi'
Eğitim Gücü Sen Bingöl İl Temsilciliği; 'Öğretmenlerimizi sefalete mahkûm eden enflasyon verileri karşısında öğretmen ve emekli öğretmenlerimizin maaşlarına en az %50 oranında zam yapılması en elzem ihtiyaçtır.'
02.02.2023
16:50
73 kilogram kaçak tütün ele geçirildi
Bingöl'de jandarma tarafından yol kontrol noktasında durdurulan bir araç içinde yapılan aramada, 73 kilogram kaçak kıyılmış tütün ele geçirildi.
02.02.2023
16:48
Ağaç, park halindeki aracın üzerine düştü
Bingöl'de etkisini gösteren kar nedeniyle ağırlığa dayanamayan bir ağaç, park halindeki aracın üstüne devrildi.
02.02.2023
13:58
Yolcu otobüsü devrildi: 12 yaralı
Bingöl'de yoğun kar ve tipi nedeniyle kontrolden çıkan yolcu otobüsü devrildi. Kazada 12 kişi yaralandı
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın