bazı marketlede içeri girdigin gibi hemen girişte görevlinin biri müşterisini karşılıyor maskeniz varmı diye sorar maske olmayınca içeri almıyoruz diyorlar ya kardeşim el insaf be içeri giren müşteri zaten alış veriş yapmadan çıkmaz1 tlye maskede satıyoruz maskeyi alıp öyle girin diyorlar ne oluyor yaa zaten içeri girip nerden baksan 500 tl alış veriş yapan müşteriler var amaç saglık degil burda amaç maske ticaretide yapılıyor fırsatta sorsun lar bakalım bunlardan kvd alınıyormu bir daha bana tövbe bu avmden birşey alırsam... yazıklar olsun
Çok güzel oldu inşallah yayılma hızı düşer ve hasta sayısı azalır. Birde halk otobüslerinde 20 metrekare alana 60 kişi doldurulmaya devam ederse sanırım maskenin bir anlamı olmayacak.....
Bırakın kim sağlığını dusunmuyorsa maske takmasin kendi haline bırakın ama neden para cezası yazıyorsunuz bu hastalıktan dolayi kimse calismiyor bir veriyorsunuz üç alıyorsunuz
Geç bile kalındı marketlerde hala çıplak elle sebze meyve seçiyorlar özelikle bayanlar hiç dikkat etmiyor uyarıldığı zamanda tepki gösteriyorlar kimseye sebeb olmayın lütfen.
Cok yerinde bir karar.Sayın Valimizden şehiriçi otobüslerinde de denetim noktasında yardimci olmasini bekliyoruz. Halk olarak tesekkurler Devletialiye...
Bingöl dışında yaşıyorum. Burada maske takma zorunlulugu haftalardır var..çarşı milletinin yüzde 70inde maske yok. Ceza kesen polis,zabıta,bekçi de yok. Bu nasıl zorunlu maske takma uygulamasidir? Anlayan var mı?
Bingöl Belediyesi ve Bingöl Üniversitesi ortaklığında başlayan çalıştayda; yapay zekâ destekli belediyecilikten dijital afet yönetimine kadar birçok kritik başlık ele alınıyor. İki gün sürecek organizasyonda Bingöl'ün geleceğine yön verecek stratejik yol haritasının oluşturulması hedefleniyor.
21.05.2026
17:08
Bingöl'de 570 Üreticiye 330 Bin Sebze Fidesi Dağıtıldı
Tarım ve Orman Bakanlığı'nın TAKE Projesi kapsamında Bingöl'de çiftçilere yüzde 50 hibeli 330 bin sebze fidesi dağıtıldı. Projeyle 500 dekarlık alanda üretim yapılması hedefleniyor.
Bingöl'de narkotik ekiplerince yürütülen uyuşturucuyla mücadele çalışmaları kapsamında gözaltına alınan 2 şüpheliden biri tutuklandı. Operasyonlarda çeşitli miktarda esrar maddesi ele geçirildi.
21.05.2026
16:53
Bingöl'de Mayıs Ayında Karla Mücadele Devam Ediyor
Bingöl'ün Solhan ilçesinde mayıs ayına rağmen yüksek kesimlerde karla mücadele çalışmaları sürüyor. Yer yer 3 metreyi bulan kar kalınlığı nedeniyle ekipler zorlu şartlarda mesai yapıyor.
21.05.2026
16:25
Bingöl'de kurban kesim ve satış yerleri belli oldu
Bingöl Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların kurban ibadetlerini düzenli, sağlıklı ve hijyenik koşullarda gerçekleştirebilmesi amacıyla belirlenen kurban satış ve kesim alanlarını duyurdu. Belirlenen alanlar dışında yapılacak satış ve kesimlere ilişkin yasal yaptırımlar konusunda da uyarıda bulunuldu.
20.05.2026
22:37
Genç Muratspor BAL'da Kaldı
TFF'nin Şırnak Petrol Spor ve Kurtalanspor'u amatör kümeye düşürmesi sonucu Genç Muratspor'un Bölgesel Amatör Lig'de kalması kesinleşti. Gözler, Genç Muratspor ile Solhanspor arasında oynanacak kritik Play-Out karşılaşmasına çevrildi. 'Her ilden bir takım' kuralı nedeniyle kazanan BAL'da kalacak.
20.05.2026
19:15
Bingöl'de Feci Kaza! 1'i Ağır 2 Yaralı
Bingöl'ün Genç ilçesinde hayvan yüklü kamyonun iki otomobile çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.
20.05.2026
18:49
Dağlık Alanda Yaralanan Şahsı Ekipler Kurtardı
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde dağlık alanda düşerek yaralanan bir kişi, UMKE, sağlık ve jandarma ekiplerinin çalışmasıyla bulunduğu bölgeden alınarak hastaneye kaldırıldı.
20.05.2026
13:48
Malatya depremi sonrası dikkat çeken Yedisu Fayı uyarısı! '7.4'lük Deprem Üretebilir'
Malatya'nın Battalgazi ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremin ardından deprem uzmanları Prof. Dr. Süleyman Pampal ile Prof. Dr. Okan Tüysüz'den dikkat çeken açıklamalar geldi. İki uzman da Bingöl-Yedisu Fay Hattı'na işaret ederek büyük deprem riskine karşı uyardı.
19.05.2026
16:15
Bingöl'de Efrayim Bebek için kermes
Bingöl'de SMA Tip-1 Hastası Efrayim Gökalp'in tedavisi için yürütülen kampanyalar kermeslerle devam ediyor. Solhan'ın ardından Bingöl merkez Kent Meydanı'nda düzenlenen kermesin üçüncüsü ise perşembe günü de Zübeyde Hanım Anaokulu bahçesinde yapılacak.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın