Bingöl'de trafik nerelerde tıkanıyor? Tek tek paylaştılar | HABER YORUMLARI
Trafik konusunda büyük bir sorun yaşanan Bingöl merkezde çözümsüzlüğe tepki gösteren Bingöl Online okurları, tek tek adres gösterdi ve hem Emniyeti hem de Belediyeyi harekete geçmeye davet etti. Sürücülerin duyarsızlığından da yakınan okurlar, yapılacaklar noktasında da görüş belirttiler. İşte trafiği kilitleyen o noktalar ve çözüm önerileri…
Çözüm basit : Belediye kaldırım işgalleri için Bingöl'deki tüm esnafa 1 ay süre verecek , bu süre bittikten sonra da kimsenin gözünün yaşına bakmayacak.Şehir değil sanki köyde yaşıyoruz. Il Emniyet Müdürlüğü de özellikle otobüs duraklarına park edenlerin ve 2. sırada park edenlerin aracını tutup çekici ile kaldıracak. Bu şekilde kimse aracını gereksiz yere çarşıya da çıkarmaz . Bizim insanımızın cebine dokunmadan bu işler düzelmez.
Çifte fırınlardaki trafik sıkışmasımasının Nedeni hacı Hasip camisinde taziye dolayısıyla bilinçsizce yapılan yol işgalleri ve parklardır ,sn editör karkoyu kapatmak fikri sizde nasıl doğabilir anlayabilmiş değilim
Trafik kurallarını önemsememenin hepimizin hayatında neden olduğu sıkıntılar hep birlikte yaşıyoruz, zaten ufacık olan mutluluğumuzda neler götürdüğünü görüyoruz. 'Yararlı olacak' bizi kurmayacak, önerdiğiniz çözümler tavizsiz uygulanacak; başka yolu yok.
Bu sitede son zamanlarda okuduğum en isabetli konu. Hassasiyetiniz ve çözüm önerileriniz için teşekkürler, bu zamanda hala bunlardan bahsediyor olmamız bir o kadar da üzücü..
beşyol da kimi esnaf değil kaldırımı yolu dahi şigal etmiş yolu dükan vitrinine çevirmiş ne hikmetse belediye bi türlü göremiyor. yada bingölde belediye gibi kurum yokmu acaba
Trafik af etmemeli bana keyfi sis farı cezası yazan trafik genç caddesinde saatlerce park ihlilali yapan kişiler ceza kesmiyor ziraat bankasının önü taksi durağı olmuş otoparka girip çıkamıyorsun halk otobüsleri yolun ortasında yolcu indirip bindiriyor sağda boşluk olsa bile yanaşmıyor trafiği kesiyor. Ve trafik haliyle tıkanıyor kalium Avm etrafı babalarının çiftliği sanki kaldırıma çiçek saksı ne bulmuşlarsa koymuşlar biride demiyor dükkanı tutun yol babanın mı Ziraat bankası yanı otoparka giden yol istila edilmiş tavlacı dolu ne yol var ne kaldırım
Bingöl'de izinsiz özel öğretim kurumlarına ceza yağdı!
Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce yürütülen denetimlerde izinsiz faaliyet yaptıkları tespit edilenler ile mevzuat gerekliliklerini yerine getirmeyen özel öğretim kurumlarına yaklaşık 6 milyon TL ceza yazıldı. Ailelere 'izinsiz yerlere çocuklarınızı kayıt ettirmeyin' uyarısında bulunan Müdürlük yetkilileri, denetimlerin devam edeceğinin de altını çizdiler.
14.05.2025
14:53
Beşyol'daki cinayetin faili yakalandı
Bingöl'de Ramazan Bayramı arifesinde Beşyol mevkiinde biri polis iki kişiyi yaralayan Y.B. polis tarafından yakalandı. Olayda, yaralanan sivil vatandaş hayatını kaybetmişti.
Trafik kazalarındaki sürücü hataları göz önünde bulundurularak eğitimlerin daha sıkı ve yoğun yapılması kararını alan Bingöl Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Derneği, önleyici tedbirler çerçevesinde belirli güzergahlarda Elektronik Denetleme Sistemi (EDS) kurulması önerisinde bulundu.
14.05.2025
11:27
Bingöl'de okul servisleri denetlenip öğrenciler bilgilendirildi
Bingöl'de Trafik Jandarması tarafından okul servisleri denetlenip öğrenciler uymaları gereken kurallar ve alınması gereken tedbirler noktasında bilgilendirildi.
14.05.2025
10:53
Bingöl'de Mayıs ayında kar ulaşımı olumsuz etkiledi
Soğuk hava dalgası ve yağışlar Bingöl'ün Karlıova İlçesi'nde yerini kar yağışına bıraktı, ulaşım olumsuz etkilendi. Karayolları ekipleri çalışmalarını başlattı, trafik akışında aksama olmadığı bildirildi.
14.05.2025
10:32
Engelliler Haftası'nda anlamlı farkındalık çalışması
Duygu paylaşımının yapıldığı çalışmada empati deneyimleri de yaşatıldı. Bu tarz farkındalık etkinliklerin tüm eğitim kurumlarında sürekli hale getirilmesi çağrısında bulunan Korkutata'nın bir diğer çağrısı da Vali Usta ve Başkan Arıkan'a oldu.
14.05.2025
09:47
Genç'te ilk kez yapıldı!
Genç Devlet Hastanesi'nde ilk kez gerçekleştirilen İnguinal Herni ameliyatını sağlık hizmetlerindeki kalite artışı olarak yorumlayan Bingöl İl Sağlık Müdürü Tatlı: 'Bu tür operasyonlar, vatandaşlarımızın daha önce sevk edildiği merkezlerde yapılabilen işlemlerin artık yerinde gerçekleştirilebildiğini göstermektedir' dedi.
14.05.2025
09:16
Bingöl'de ticari taksi düzensizliği! Denetlemeye güç mü yetmiyor?
Daha fazla yolcu taşımak için aşırı hızlı kullanılan ticari taksilerin yol açtığı kazalar bir yana, hurdaya dönmüş araçlar bir türlü yenilenmiyor, birden fazla farklı yolcu alınarak taksi-dolmuş hizmeti veriliyor! Onlarca şikâyete rağmen ne denetleyen var ne de duruma el atan!
13.05.2025
21:59
12Bingölspor'dan 3. Lig hazırlığı!
BAL 2024-2025 sezon şampiyonu olup 3. Lig'e yükselen 12 Bingölspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Bu kapsamda İstanbul ve Ankara'da çeşitli toplantılar ve görüşme yapacak olan kulüp yönetimi, birlik çağrısında bulundular.
13.05.2025
19:24
Bingöl Doğum Hastanesi eski binası yıkılıyor
Bingöl Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi eski binasının yıkım işi, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 45. maddesi uyarınca 10,5 milyon lira muhammen bedel üzerinden açık teklif usulüyle ihale edilecek. İhale tarihi ve diğer detaylar şöyle;
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın