Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komiteleri Seçimleri yoğun katılımla tamamlandı. Seçime beyaz listeyle giren mevcut Başkan Mahmut Ayas grubundan çıkamayarak yarışı noktalarken, mavi listeler ağırlıklı olarak kazandı. Seçim sonucu şöyle;
Ulusal marketlere oy kullandırtan Bingöl şirketleri kendi ayağına sıkmıştır.Celladına aşık olmuşlar bundan sonra başlarına 3 market yüzünden gelen her zarardan kendileri sorumludur. Demesinler 3 büyük marketin bize zararı var.
Bingölde işaret fişeği verildi, eski içine giren her türden kişiler gidecek ve yeniler kazanacak bu siyasete de etki eder artık yenilik, yenilenme arınma zamanıdır haydi Bingöl milletimiz herdaim yenilikten yanadır. Sn. Cumhurbaşkanımıza destek olalım yeni yüzler ile 2023 Ak partimiz adına inşallah daha iyi olur.
genç yaşta böyle dinamik bir insan maşallah hayırlı uğurlu olsun başkan olmadan memlekete koskoca yatırım yaptı.başkan olduktan sonra inanın daha iyisini yapar memleket adına.
Kadir Çintay bingöl için bir değerdir bütünle kadar yaptığı işlerden anlının akı ile çıkmış limanlar dahil çok önemli stratejik konumların güvenlik temizlik yemek ihalelerini almıştır bu bingöl için bir markadır isimdir reklamdır.Mahmut başkanla tokalaşıp barış hoş bir şekilde seçimi geçirmişlerdir.Kimse şeytanlık yapmasın zaten yapsanızda iki tarafta düşmez bu tuzağa karıştırıcı mikserler dedikoducu ablalar mahlenin mobese kameraları bu muhabbetlerden bişey beklemeyin delikanlı olun işinize bakın.hayırlısı olsun herşeyin
kadir efendinin yükselişi devam ediyor.. daha dün sıradan bir sağlık memuru olan adam ne hikmetse tüm kapılar ardına kadar açılıyor..sonrasını tahmin etmek zor değil önce belediye başkanı sonra mv..
Kadir Cintay Gılbenin Güllü dür diyorlar...Siyasilerle çok içli dislidir diyorlar ..Uzak durulması gereken biri diyorlar .. Halbuki çok temiz birine benziyor herkes yorumlarda güzel şeyler yazmış ... Hayırlı olsun Bingole inşallah
Genç Kaymakamı Güzel'den Bingöl Basın Konseyi'ne Ziyaret
Bingöl Basın Konseyi ile bir araya gelen Genç Kaymakamı Muhammet Güzel, kamu-basın iş birliğinin toplumsal güven ve doğru bilgilendirme açısından hayati önem taşıdığını vurguladı.
02.01.2026
18:17
Bora Çoban, Bingöl İl Kültür ve Turizm Müdürü olarak atandı
Bingöl'de kentin tarihi ve kültürel değerlerine yönelik çalışmalarıyla tanınan, Güzel Sanatlar Lisesi Müdür Yardımcısı ve müzik öğretmeni Bora Çoban, Bingöl İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevine atandı.
02.01.2026
16:19
Bingöl Belediyesi'nden Karla Mücadelede Yoğun Mesai
Bingöl Belediyesi, kent genelinde etkisini artıran kar yağışı ve soğuk hava koşullarına karşı tüm ekipleriyle sahada çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle gece saatlerinde artan don ve buzlanma riskine karşı ulaşımın güvenli şekilde sağlanması amacıyla belediye ekipleri kar küreme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız yürütüyor.
02.01.2026
16:04
Engellilerin Sağlık Hakkı Meclis Gündeminde
Bingöl Devlet Hastanesi'ndeki e-rapor sorununu TBMM'ye taşıyan DEM Partili Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, özellikle hastaneye gidemeyen, yatağa bağımlı ya da ağır bedensel engeli bulunan yurttaşların, bu nedenle fiilen hizmet alamadığı ifade edildi.
02.01.2026
16:01
Bingöl Belediyesi uyardı! Ölçü aletleri için son başvuru 28 Şubat
Bingöl Belediyesi, periyodik olarak muayene yapılması gereken ölçü ve tartı aletleri için işyeri sahiplerinin 28 Şubat 2026'ya kadar beyanname vermesi gerektiğini bildirdi.
02.01.2026
15:14
AKUT, kar duvarlarını aşıp hayata ulaştı
AKUT Bingöl, kapalı yolları aşarak diyaliz hastasını zamanla yarış içinde Diyaliz Merkezine ulaştırdı.
02.01.2026
13:50
Bingöl'de 226 köy yolunda çalışmalar sürüyor
Bingöl'de 2 gün boyunca süren kar yağışının ardından ulaşıma kapanan 226 köy yolunda çalışmalar aralıksız sürüyor.
02.01.2026
13:43
Bingöl UMKE'de kar mesaisi
Bingöl'de UMKE ekipleri, yoğun kar yağışına rağmen sağlık hizmetlerini aksatmadan sürdürüyor.
01.01.2026
17:32
Bingöl'de Eğitime Bir Gün Daha Kar Tatili
Bingöl Valiliği, il genelinde etkisini sürdüren yoğun kar yağışı, aşırı don ve buzlanma riski nedeniyle eğitime bir gün daha ara verildiğini duyurdu.
01.01.2026
15:09
Bingöl'de STK'lara PRODES'ten Rekor Destek
10 proje kabul edildi, derneklere 6 milyon 663 bin TL'yi aşan hibe sağlandı. Bingöl'de sivil toplum kuruluşları, 2025 yılı PRODES Destek Programı kapsamında önemli bir başarıya imza attı. Valilik koordinesinde hazırlanan projelerle, uzun yıllar sonra ilk kez çift haneli proje kabulüne ulaşıldı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın