Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komiteleri Seçimleri yoğun katılımla tamamlandı. Seçime beyaz listeyle giren mevcut Başkan Mahmut Ayas grubundan çıkamayarak yarışı noktalarken, mavi listeler ağırlıklı olarak kazandı. Seçim sonucu şöyle;
Ulusal marketlere oy kullandırtan Bingöl şirketleri kendi ayağına sıkmıştır.Celladına aşık olmuşlar bundan sonra başlarına 3 market yüzünden gelen her zarardan kendileri sorumludur. Demesinler 3 büyük marketin bize zararı var.
Bingölde işaret fişeği verildi, eski içine giren her türden kişiler gidecek ve yeniler kazanacak bu siyasete de etki eder artık yenilik, yenilenme arınma zamanıdır haydi Bingöl milletimiz herdaim yenilikten yanadır. Sn. Cumhurbaşkanımıza destek olalım yeni yüzler ile 2023 Ak partimiz adına inşallah daha iyi olur.
genç yaşta böyle dinamik bir insan maşallah hayırlı uğurlu olsun başkan olmadan memlekete koskoca yatırım yaptı.başkan olduktan sonra inanın daha iyisini yapar memleket adına.
Kadir Çintay bingöl için bir değerdir bütünle kadar yaptığı işlerden anlının akı ile çıkmış limanlar dahil çok önemli stratejik konumların güvenlik temizlik yemek ihalelerini almıştır bu bingöl için bir markadır isimdir reklamdır.Mahmut başkanla tokalaşıp barış hoş bir şekilde seçimi geçirmişlerdir.Kimse şeytanlık yapmasın zaten yapsanızda iki tarafta düşmez bu tuzağa karıştırıcı mikserler dedikoducu ablalar mahlenin mobese kameraları bu muhabbetlerden bişey beklemeyin delikanlı olun işinize bakın.hayırlısı olsun herşeyin
kadir efendinin yükselişi devam ediyor.. daha dün sıradan bir sağlık memuru olan adam ne hikmetse tüm kapılar ardına kadar açılıyor..sonrasını tahmin etmek zor değil önce belediye başkanı sonra mv..
Kadir Cintay Gılbenin Güllü dür diyorlar...Siyasilerle çok içli dislidir diyorlar ..Uzak durulması gereken biri diyorlar .. Halbuki çok temiz birine benziyor herkes yorumlarda güzel şeyler yazmış ... Hayırlı olsun Bingole inşallah
Yeni yapılan ve ilk kez öğrenci alan Çapakçur İlkokulu'ndaki imalat kusurlarına ilişkin haberler sonrası okulda inceleme yapan Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta; 'İmalat hatalarını da yerinde gördüm. Merak etmeyin, o eksikleri en kısa zamanda giderecek' dedi.
04.09.2025
13:46
Bingöl'de acil çağrıların üçte biri vakaya dönüştü
Bingöl'de bir ay içerisinde 112 Acil Çağrı Merkezi'ne düşen 30 bin 708 çağrıların sadece 10 bin 506'sı vakaya dönüştü.
04.09.2025
13:38
Bingöl'de Arı ve Arı Ürünleri Çalıştayı
Yenilikçi teknolojiler ve akıllı kovan sistemleri ile izlenebilir bal üretiminin önemine dikkat çeken Çelik, Arı ve Arı Ürünleri Üretimi Enstitüsü ile endemik bitkilerden süper gıda ve ilaç üretimi çalışmalarını da vurguladı.
03.09.2025
18:09
AK Parti'ye katılmıştılar! Rozetleri takıldı
Yeniden Refah Partisi'nden istifa edip AK Parti'ye katılan Bingöl Belediyesi Meclis üyelerinin parti rozetleri, Bingöl'e gelen AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Demir tarafından takıldı.
03.09.2025
17:50
'Hizmet bizim işimiz, hezimet CHP'nin işi'
AK Parti'nin 'Türkiye Buluşmaları' kapsamında Bingöl'e gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Demir, CHP'ye yüklendi: 'Hizmet bizim işimiz. Eser üretmek bizim işimiz. Hezimet CHP'nin işi, hasar CHP'nin işi, siyasete gölge düşürmek CHP'nin işi' dedi.
03.09.2025
15:14
12 Bingölspor'dan Efrayim bebek için anlamlı destek
TFF 3. Lig temsilcimiz 12Bingölspor, ligde oynanacak ilk maçın gelirini hayatta kalma mücadelesi veren Bingöllü SMA hastası Efrayim Gökalp için bağışlayacak.
03.09.2025
14:49
Havaya ateş eden, trafikte yol kesenlere ceza yolda
Adalet Bakanı Tunç, trafikte yol kesen ve düğünlerde havaya ateş açan magandalara ilişkin yeni pakette yer alacak olan cezalardan bahsetti.
03.09.2025
13:33
Motorine bir zam daha! Bingöl'de ne kadar olacak?
Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar akaryakıt fiyatlarını etkilerken, motorine bir zam daha geleceği bildirildi. Yeni zamla birlikte Bingöl'de motorin fiyatı 57 TL'ye yaklaşacak.
03.09.2025
13:15
Çolakoğlu, o soruları yanıtladı!
'Firmamızın bu şekilde fırsatçılıkla suçlanıp kötülenmesini doğru bulmuyoruz. Kaldı ki fabrikada modernizasyon için ne yapılmışsa Yem-Süt–Besicilik A.Ş.'nin yazılı izniyle yapılmıştır' diyen BİNAŞ A.Ş. avukatı Muammer Çolakoğlu, 'Bu firmanın ihale bedelini ödeyecek görünen bir ekonomik güce sahip olmadığı kabak gibi ortadadır. Örtülü bir ortaklığın açıktaki adresidir' değerlendirmesinde bulundu ve yöneltilen soruları tek tek yanıtladı!
02.09.2025
19:30
Bingöl Havaalanı İhalesi İptal Edildi!
Bingöl Havaalanı PAT sahaları onarım işi ihalesi, DHMİ Genel Müdürlüğü tarafından iptal edildi. Yeni yapılacak ihaleyle Bingöl Havalimanı pisti de uzatılacak.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın