Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komiteleri Seçimleri yoğun katılımla tamamlandı. Seçime beyaz listeyle giren mevcut Başkan Mahmut Ayas grubundan çıkamayarak yarışı noktalarken, mavi listeler ağırlıklı olarak kazandı. Seçim sonucu şöyle;
2- Türkiye geneli iş yapan iki (2) zincir marketler gurubunun geçmişte ilkesel anlamda Türkiye genelinde girmediği seçimlere bu yıl Bingöl'de girmiştir. Firmaların seçimlere girmesi haklarıdır, yalnız bir kişin 20-50-100 oy kullanması mevzuat açısından sorun teşkil etmese de vicdanen etik olmasa gerek...Şahsen ilimiz Gıda Gurubuna seslenmek istiyorum, bu HEPİNİZ İÇİN SORUN olması ve sorunlar teşkil edecek bir durumdur. Saygılarımla
1-Bingöl Ticaret Sanayi Odası Seçimlerinde Bingöl halkının, esnaflarının ve belki de oy kullanan seçmenlerin bilmediği veya önemsemediği en önemli konu seçim guruplarından olan 'Gıda Gurubu' seçimidir. İki gurup olarak (Mavi-Beyaz) girilen seçimde yerel (İl içi) anlamda üst düzeyde birbirine olan muhabbetleri, dostlukları ve arkadaşlıkları aynı zamanda birbiriyle iş yapan iş insanlarıdır. Herkesin herhangi bir işten sonra söylediği ve tabii ki söylenmesi gereken 'Her şeyin hayırlısı' sözü en güzel temennidir. Burada bilinmesi gereken husus ;
2 DÖNEM BAŞKANDI BİR TANE ESNAF ONU TANIMIYORDU..PANDEMİ DÖNEMİ VE BU EKONOMİK KRİZDE NE YAPTI ESNAF İÇİN..ESKİ BAŞKAN GİTTİ EN ÇOK ONA SEVİNDİM..GİDİYORSUN HİÇ BİRŞEY DEMEDEN ARKADANA BAKMADAN YAR SAÇLARIN LÜLE LÜLE SANA GÜLE GÜLE...
İşin bence hakkı budur. Genç ve çevre illerden hizmet için bu kamu kurum müdürleri de olmak üzere söylüyorum. Genç ilçesinin mantığı memlekette tanınmak için aday olur. hizmet için değil.
Gençlik ve Spor Bakanlığı kaynaklarından alınan bilgiye göre; yenilenecek Bingöl Şehir Stadyumu için Yozgat modeli uygulanacak. Kapasitesi 8 Bin olacak, mevcut yere inşa edilecek! Diğer detaylar ise şöyle;
14.04.2026
12:23
Bingöl'de Soğuk Hava Lastik Değişimini Geciktirdi
Bingöl'de mevsim normallerinin altında seyreden hava sıcaklıkları nedeniyle sürücüler yazlık lastiklere geçişi erteledi. Lastikçilerde beklenen yoğunluk oluşmazken, mevsimine uygun lastik kullanımının önemine dikkat çekiliyor.
14.04.2026
12:03
Bingöl'de bir hastanın safra kesesinden 2 Bin 67 taş çıkarıldı
Bingöl Devlet Hastanesi'nde gerçekleştirilen kapalı safra kesesi ameliyatında bir hastadan 2 bin 67 taş çıkarıldı. Doktorlar, bu denli yüksek sayının oldukça nadir görüldüğünü belirtti.
14.04.2026
10:14
Bingöl'de Üniversitelilere Siber Suç Uyarısı
Başsavcı Abdullah Sert ve Savcı İrem Zeynep Evran, Bingöl'de üniversite öğrencileriyle bir araya gelerek siber suçlar, sosyal medya güvenliği ve dijital dolandırıcılık konularında önemli uyarılarda bulundu.
14.04.2026
09:35
Bingöl dahil 12 İlde FETÖ Operasyonu: 17 Gözaltı
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında İstanbul merkezli 12 ilde operasyon düzenlendi. Bingöl'ün de aralarında bulunduğu illerde 15'i aktif kamu görevlisi 17 şüpheli gözaltına alındı.
14.04.2026
09:15
Bingöl'de Jandarmadan Huzur Operasyonu
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı'nın 3-10 Nisan tarihleri arasında yürüttüğü çalışmalarda hapis cezası bulunan 3 kişi yakalanarak tutuklandı. Farklı olaylarda uyuşturucu maddeler ele geçirilirken 15 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
14.04.2026
08:01
12Bingölspor'dan Stadyum Mesajı: 'Koşu Pisti Olmamalı'
12 Bingölspor Kulübü, yeni statta kros/koşu pistinin yer almaması gerektiğini vurgularken, projenin Bingöl'e yakışır ve futbolun ruhuna uygun halde şekillenmesini istedi.
14.04.2026
07:59
Bingöl-Elâzığ yolunda kaza: 4 yaralı
Yaralılar, olay yerine yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla Karakoçan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
14.04.2026
07:59
Başkan Tartar rüşvet iddialarına sert çıktı! 'Vicdanım Rahat
Bingöl'ün Genç ilçesi Şehit Ahmet Boz Caddesi kentsel dönüşüm projesi üzerinden ortaya atılan rüşvet iddialarına Belediye Başkanı Kemal Tartar'dan ve hak sahiplerinden sert tepki geldi. Başkan Tartar, 'Hayatım ortadadır ne birikmiş malım var ne de başka bir hesabım. Vicdanım rahat' dedi.
14.04.2026
07:58
DEAŞ operasyonu: 525 şüpheli yakalandı
Emniyet Genel Müdürlüğü TEM Daire Başkanlığı, İstihbarat Başkanlığı, MİT Başkanlığı ve Cumhuriyet Başsavcılıkları koordinesinde Bingöl dahil 56 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonlarda 525 şüpheli yakalandı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın