Enflasyon düşüşü için yıl sonunu işaret etti | HABER YORUMLARI
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz: 'Geçen yılın aralık ayında en yüksek artış yaşanmıştı Türkiye'de. Bir taraftan küresel ortam bir taraftan da döviz kurundaki ani artış, birleşince Türkiye'de ciddi anlamda fiyat artışı yaşanmıştı. Şimdiki aralık ayına geldiğimizde bu bazdan, o yüksek artış çıkmış olacak.'
Allah akıl fikir, feraset versin hergün artıyor enflasyon, alımgücü düşüyor biz mi başka alemde yaşıyoruz. Ağam bizimle eyleni mi anlamadım sevgili kadirşinas Bingöl halkımız karar sizde
Sayın vekil kendi işlerine vakit ayırdığınız kadar. Biraz da 100 bin nüfuslu küçük şehrimize vakit ayirabilseydin. Bingöl tarihinde şimdiye kadarki devlet desteksiz en büyük yatırımı yapan eski helan pasajı şimdi ise Bingöl ün ilk ve tek avm si olacak bu yatırımcılara neden şimdiye kadar en ufak bir yardımın veya ilgi alakan olmadı sonuçta bu avm açılınca 200 den fazla insana iş imkanı sagliyacak. Bingöl şehir merkezi canlanacak oto park sorunu büyük ölçüde rahatlama olacak. Birileri bu avm nin açılmasını istemiyor. Ama Allah büyük yakında her şey ortaya çıkar
Bugün ayakkabı almaya gittim ve yeni sezon ayakkabılar 849 TL 'den başlıyor arttıkça artıyordu. Enflasyonun düşeceği boş bir safsafatadan ibarettir. TÜİK' in açıkladığı rakamların da doğruluk ile bağdaşır bir yanı yoktur.
AFAD'dan Hak Sahipliği Askı İlanı: Başvurular Başladı
Bingöl AFAD İl Müdürlüğü, 6 Şubat depremleri sonrası hak sahipliği sürecine ilişkin iki aylık askı ilanını yayımladı. Belirlenen şartları taşıyan vatandaşlar, 3 Ekim 2026'ya kadar gerekli belgelerle başvuruda bulunabilecek.
05.08.2026
19:54
Bingöl, ANALİG Atletizm Grup Yarışmalarına Ev Sahipliği Yapacak
Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Atletizm 2. Etap 4. Grup Müsabakaları, 10-12 Ağustos tarihleri arasında Bingöl'de düzenlenecek. Organizasyonda 16 ilden 209 sporcu madalya mücadelesi verecek.
05.08.2026
19:38
Bingöl'de İki Farklı Noktada Yangın Paniği
Merkez ve Solhan ilçesinde çıkan orman ile mera yangınları, ekiplerin zamanında müdahalesiyle büyümeden kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangınların çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.
05.08.2026
18:48
Rümeysa'nın Gözü Dünya Şampiyonluğunda
U15 Avrupa Güreş Şampiyonası'nda bronz madalya kazanarak Bingöl'ü gururlandıran milli sporcu Rümeysa Keskin, şimdi altın madalya için mindere çıkmaya hazırlanıyor. Gözünü Avrupa ve Dünya şampiyonluklarına diken Keskin, yeni başarılar için çalışmalarını sürdürüyor.
04.08.2026
19:35
Prof. Dr. Bahri Çakabay'ın 'Askı Sütürleri' kitabı çıktı
Cerrahi Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Bahri Çakabay, ilk romanı Askı Sütürleri ile ameliyathane koridorlarından insan ruhunun derinliklerine uzanan, hafıza, dostluk ve yaşam üzerine kurulu çok katmanlı bir anlatıya imza attı.
04.08.2026
19:34
Tehdit algısı üzerine ameliyattan vazgeçti, şikâyetçi oldu
Bingöl'de yayıncılık yapan Tuncay Özdemir, Bingöl Devlet Hastanesi'nde geçireceği ameliyat öncesinde yaşanan bir diyalog nedeniyle ameliyatı yaptırmaktan vazgeçtiğini belirterek İl Sağlık Müdürlüğü'ne şikâyette bulundu.
04.08.2026
19:33
Bingöl'de Nadir Görülen Bal Porsuğu Ölü Bulundu
Bingöl'ün Dallıtepe Köyü Göl Mezrası'nda ölü halde bulunan bal porsuğu, bölgedeki yaban hayatının karşı karşıya olduğu riskleri bir kez daha gündeme taşıdı. Geçtiğimiz yıl aynı bölgede canlı olarak görüldüğü belirtilen hayvanın bu yıl ölü bulunması üzüntüyle karşılandı.
04.08.2026
19:33
Apiturizm İçin İş Birliği Masaya Yatırıldı
Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mehmet Şirin Budancamanak, beraberindeki heyetle Bingöl Arı Yetiştiricileri Birliği'ni ziyaret ederek yürütülen projeler ile Apiturizm Projesi kapsamında hayata geçirilebilecek iş birliklerini değerlendirdi.
CHP Bingöl İl Genel Meclis Üyeleri Burhan Becerikli, Akif Açıkyer ve Kemal Adıbelli, kırsal altyapı, ulaşım ve kamu hizmetlerine ilişkin yaptıkları ortak açıklamada, kent genelinde yatırımların yetersiz kaldığını savunarak İl Özel İdaresi'nin araç parkının güçlendirilmesi ve köylere yönelik hizmetlerin hızlandırılması çağrısında bulundu.
04.08.2026
19:30
Kızılay'dan Bingöllülere Kan Bağışı Çağrısı
Türk Kızılay'ın Kan Bağış Tırı, Türk Telekom İl Müdürlüğü önünde 11 Ağustos'a kadar vatandaşlardan bağış kabul edecek. Yetkililer, azalan kan stoklarının güçlendirilmesi için gönüllü bağışçıların desteğine ihtiyaç duyulduğunu belirtti.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın