Enflasyon düşüşü için yıl sonunu işaret etti | HABER YORUMLARI
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz: 'Geçen yılın aralık ayında en yüksek artış yaşanmıştı Türkiye'de. Bir taraftan küresel ortam bir taraftan da döviz kurundaki ani artış, birleşince Türkiye'de ciddi anlamda fiyat artışı yaşanmıştı. Şimdiki aralık ayına geldiğimizde bu bazdan, o yüksek artış çıkmış olacak.'
Allah akıl fikir, feraset versin hergün artıyor enflasyon, alımgücü düşüyor biz mi başka alemde yaşıyoruz. Ağam bizimle eyleni mi anlamadım sevgili kadirşinas Bingöl halkımız karar sizde
Sayın vekil kendi işlerine vakit ayırdığınız kadar. Biraz da 100 bin nüfuslu küçük şehrimize vakit ayirabilseydin. Bingöl tarihinde şimdiye kadarki devlet desteksiz en büyük yatırımı yapan eski helan pasajı şimdi ise Bingöl ün ilk ve tek avm si olacak bu yatırımcılara neden şimdiye kadar en ufak bir yardımın veya ilgi alakan olmadı sonuçta bu avm açılınca 200 den fazla insana iş imkanı sagliyacak. Bingöl şehir merkezi canlanacak oto park sorunu büyük ölçüde rahatlama olacak. Birileri bu avm nin açılmasını istemiyor. Ama Allah büyük yakında her şey ortaya çıkar
Bugün ayakkabı almaya gittim ve yeni sezon ayakkabılar 849 TL 'den başlıyor arttıkça artıyordu. Enflasyonun düşeceği boş bir safsafatadan ibarettir. TÜİK' in açıkladığı rakamların da doğruluk ile bağdaşır bir yanı yoktur.
Efrayim Bebek İçin Bir Gecede 2 Milyon TL Bağış Toplandı
Bingöl'de SMA Tip-1 hastalığıyla mücadele eden Efrayim Gökalp'in tedavisine destek amacıyla düzenlenen bağış programında 2 milyon TL yardım toplandı. Sosyal medya platformu X üzerinden gerçekleştirilen canlı yayında hayırseverler destek için adeta seferber oldu.
18.06.2026
00:52
Acı haber yasa boğdu! 15 Yaşındaki genç hayatını kaybetti
Adana'da serinlemek amacıyla girdiği sulama kanalında akıntıya kapılan 15 yaşındaki Harun Dalçek, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Hayatını kaybeden gencin Bingöl'ün Genç ilçesine bağlı Yayağansöğüt köyü nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.
18.06.2026
00:51
Genç Belediye Meclisi Olağanüstü Toplanıyor
Genç Belediye Meclisi, İlçe Kaymakamı Muhammet Güzel'e Fahri Hemşehrilik Beratı verilmesi gündemiyle olağanüstü meclis toplantısı yapma kararı aldı. Teklifin kabul edilmesi halinde, Genç ilçesi tarihinde ilk kez bir kişiye Fahri Hemşehrilik Beratı verilmiş olacak.
18.06.2026
00:50
Bingöl Üniversitesi'ne 'Spor Dostu Kampüs' Ödülü
Bingöl Üniversitesi, YÖK tarafından yürütülen 'Spor Dostu Kampüs' projesi kapsamında ödüle layık görüldü. Üniversite, spor altyapısı, öğrencilere sunduğu sportif imkânlar ve sağlıklı yaşamı teşvik eden çalışmalarıyla bu unvanı almaya hak kazandı.
Bingöl'de narkotik ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar kapsamında uyuşturucu madde ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
18.06.2026
00:46
Şehit Tan'ın Adı Kütüphanede Yaşatılacak
Anadolu Şehit Aileleri, Gazileri ve Güvenlik Korucuları Vakfı (AŞAV) tarafından Bingöl'ün Genç ilçesinde yapımı tamamlanan Şehit Güvenlik Korucusu Saim Tan Kütüphanesi düzenlenen törenle hizmete açıldı.
17.06.2026
10:57
Bingöl'de Konut Fiyatları Yıllık Yüzde 28,2 Arttı
TCMB verilerine göre konut fiyatları mayıs ayında Türkiye genelinde yüzde 24,5 artarken, Bingöl, Elâzığ, Malatya, Tunceli, Van, Bitlis, Hakkâri, Muş'u kapsayan bölgede yıllık artış yüzde 28,2 ile ülke ortalamasının üzerine çıktı.
17.06.2026
10:10
Bingöl Aşağıçarşı için 110 Milyon TL'lik ödenek
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Bingöl'e tahsis edilen yaklaşık 110 milyon TL'lik ödenekle, Aşağı Çarşı bölgesinde kapsamlı spor altyapı yatırımları hayata geçirilecek. Proje kapsamında sahalar yenilenecek, tribün ve yeni tesisler inşa edilecek.
17.06.2026
09:54
Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odası'ndan Yerel Esnafa Destek Çağrısı
Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Zülküf Alpay, vatandaşlara alışverişlerini yerel esnaftan yapmaları çağrısında bulunarak, yerel esnafın güçlenmesinin Bingöl'ün ekonomik ve sosyal yapısına doğrudan katkı sağlayacağını söyledi.
17.06.2026
09:08
Kararname çıktı! Bingöl'de 5 kaymakam değişti
Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi Resmî Gazete'de yayımlandı. Bingöl'ün 5 ilçesinin kaymakamının değiştiği kararnamede, Bingöl Vali Yardımcılığına yeni bir isim daha atanırken, Yayladere Kaymakamı Mehmet Buğra Katırcı vali yardımcılığına yükseldi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın