Prof. Dr. Eşref Taş, 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için AK Parti'den aday adayı oldu. Bingöl Havalimanında kalabalık bir kitle tarafından karşılanan Taş, büyük bir araç konvoyu eşliğinde AK Parti İl Başkanlığı'na geçerek müracaatını yaptı. Burada kalabalığa seslenen Eşref Taş: Sayın 'Cumhurbaşkanımız yeniden seçilmeli, Bingöl'de AK Partimiz 3-0 yapmalı. Bunun için de ne gerekiyorsa yapmalıyız ve çok çalışmalıyız.'
Allah aşkına ne bu hep anı kişiler veya çocukları ayıp ya siz insanları ne zannettiniz bu ili yeni yüzlere şans verilmeli imanlı irfanlı vatanına devletine bayrağına bağlı çok insanımız var görünmeseniz sanki temsil kalkacak lütfen gidin dinlenin keyfinize bakın kesinlikle Zeki korkutata olmalı halk bıktı sizden gayrı rica olunur
Sivanlılar ile bir il olur mu diğerleri ne kim ki öyle davranırsa kaybeder yanlışı halk sevmez. Daha önce ne yaptın halk ona bakar. Hepimiz insanız ......bingöllüyüz demştiniz ya güldüm
Gördüğümüz tablo Allah depremzedelerimize yardım etsi keşke 50 bin alsaydılar bari onlara gönüllü vermiyosunuz bu yolla olurdu onlara belki bir merhem olur çok zordalar depremzede kardşler
Eskilerden aklıma bir belediye başkan adayı geldi temiz anadolu insanı eşeğiyle gelmişti abimiz Zeki kurtakoçin kadar kimse kalabalık olmamıştı garibanımın seçim sonrası konuşması 'madem oy vermeyecektiniz, neye kalabalık gelip kandırdınız bari bir oy her evden vereydiniz' misali yığın kalabalıkların Bingöl siyasetinde önemi yok düşünüyorum. Zaten vekillik yaptın da ne yaptın millete. Halk tek karşılığı olan toplumun sevdiği Zeki korkutata ve Yakup süngü ve Dr. Ramazan gerisi hiç bir anlam ifade etmiyor bu ortamda bunlar yoksa 1 tane dahi çıkmaz ne
madem 3 /.0. olacaksa seçime gerek yok simdi bi sürü masraf..arkadasim.siyaset ne demek.ayri.ama insan irade esi alınmaz satilmaz.birakalim kaç kaç olacak seçmenler karar versin.
Aşağı Çarşı Sentetik Futbol Sahası, Soyunma Odası ve Çelik Tribün Projesi'nde çalışmalar başladı. Başkan Arıkan'la birlikte bölgede incelemelerde bulunan Vali Çelik, projenin yalnızca bir spor tesisi değil, aynı zamanda geleceğe yapılan güçlü bir yatırım olduğunu söyledi.
28.09.2026
19:19
Akaryakıtta tarihi zam dalgası: Benzin 94 TL'yi aşacak!
1 Ekim 2026 itibarıyla akaryakıtta ÖTV kaynaklı yeni artış bekleniyor. Benzine 12,47 TL, motorine 3,60 TL, LPG otogaza ise 1,48 TL zam öngörülürken, zam nedeniyle 30 Eylül'ü 1 Ekim'e bağlayan gece akaryakıt istasyonlarında hareketlilik yaşanabileceği değerlendiriliyor.
28.09.2026
19:18
Bingöl Üniversitesi'nden TÜBİTAK başarısı: Pestil Üretiminde Yeni Dönem
Bingöl Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Bayram Yurt'un danışmanlığında hazırlanan 'Otomatik Pestil Üretim Hattı' projesi, TÜBİTAK TEYDEB 1501 kapsamında destek almaya hak kazandı. Proje, 2026/1 başvuru döneminde Doğu Anadolu Bölgesi'nden desteklenen tek TEYDEB 1501 projesi olma özelliğini taşıyor.
28.09.2026
19:17
Bingöl Emniyet Müdürlüğü'nde devir teslim!
Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Polis Başmüfettişi Mehmet Darendeli, düzenlenen devir teslim töreniyle görevine başladı. Görevi Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Beyti Kalaycı'dan devralan Darendeli, emniyet personeli tarafından törenle karşılandı.
Bingöl Veteriner Hekimleri Odası'nın 1. Olağan Genel Kurulu'nda mevcut başkan Yasir Gönç, üyelerin oylarıyla yeniden başkanlığa seçildi. Yeni dönemde mesleki sorunların yanı sıra Bingöl'de hayvancılığın geliştirilmesine yönelik çalışmaların sürdürülmesi hedefleniyor.
Genç'te İtfaiyeciler Haftası kapsamında itfaiye araçlarının katılımıyla şehir merkezinde konvoy düzenlendi. Genç Meslek Yüksekokulu'nda öğrencilerle bir araya gelen itfaiye ekiplerinin, 2026'nın ilk 9 ayında 217 vakaya müdahale ettiği bildirildi.
28.09.2026
02:43
Fon soruşturmasında milyarlar havada uçuşuyor: Kim ne aldı, ne sattı?
Sermaye piyasalarını sarsan fon soruşturması her geçen gün derinleşiyor. MASAK ve MKK üzerinden para hareketleri didik didik incelenirken, soruşturmada 51 tutuklama yapıldı. Dosyaya yansıyan son üç ayrı iddiadaki toplam rakam 66 milyar lirayı aşıyor.
28.09.2026
02:42
Kalaycı'dan Bingöl'e veda mesajı: 'Allah'a emanet olun'
Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Bingöl İl Emniyet Müdürü Beyti Kalaycı, Bingöl'deki görev süresine ilişkin veda mesajı yayımlayarak kentteki kamu kurumları, meslektaşları, basın mensupları ve vatandaşlara teşekkür etti.
28.09.2026
02:41
12Bingölspor ilk yenilgisini aldı
Nesine 2. Lig Kırmızı Grup'ta 12 Bingölspor, KCT 1461 Trabzon FK'yı ağırladı. İlk dakikalarda öne geçtiği maçta skoru koruyamayarak 1-2'lik mağlubiyetle 3 puanı rakibine kaptıran temsilcimiz, bu sonuçla sezonun ilk mağlubiyetini yaşadı.
28.09.2026
02:39
Bingöl'de emniyet operasyonları: 38 kişi yakalandı, 7 kişi tutuklandı
Bingöl'de KOM, Narkotik ve Asayiş ekiplerinin kent genelinde yürüttüğü çalışmalarda uyuşturucu madde, kaçak tütün ve sigara ile çeşitli suç unsurları ele geçirildi. Operasyonlar kapsamında yakalanan 38 kişiden 7'si tutuklandı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın