HDP sözcüleri: 'İşçiler kaderine terk edilmiştir' | HABER YORUMLARI
HDP Belediye Meclisi Eş Sözcüleri Ferhat Yıldırım ve Canan Baraç: 'Dönemsel olarak hakiş il temsilciliğini arayıp sözleşme sürecine ilişkin bilgi istememize rağmen sağlıklı bir bilgi edinemedik. Özetle işçiler gerek işveren ve gerekse sendikalar tarafından adeta kaderine terk edilmişlerdir.'
Vay beni vay, işçilerin haklarını savunmak sizin gibilere kaldıysa yandık.Hadep zamanında işçiye 0 (sıfır) zam verildiğini hemde 5 yıl boyunca nasıl unuttunuz.bu ülkede işçi ve emekçileri sömürenler her zaman sol sendikalar ve sol iktidarlar olmuştur.Selahattin KAYA döneminde de sosyal haklar şişirilmiş fakat yevmiyelere 0(sıfır) zam verildiğini hatırlatırım.....
Bu belediyeyi bu donem yöneten ekip anlaşılan yemin etmişler.kurumu itibarsizlastirmak için.bu yaz ayında Allah korusun grev olursa şehir kokusur.iki tarafta lütfen grev yapmadan anlasın.tum haber kanallarına düşünce iş işten geçer.sokaklarda çöp kokusu çekmeye hiç niyetimiz yok.
Erdal Arıkan ve yanındaki yardimcilari belediyeyi kendi çiftlikleri sanıyorlar heralde kendileri belediyenin herturlu imkanlarından faydalaniyorlar.yemeginden tutunda araç gereclerine.belediyenin mallarını nasıl sağa sola dağıttıklarıni herkes biliyor.bir esnaf olarak yanınızdayiz Allah yardımcınız olsun.insallah greve gitmeden çozersiniz yoksa şehrin kokusundan başkan ve yanındakiler mesuldur.
Bu memurdan fazla maaş alıyorlar diyen zihinsel engelli,beyinsiz,cahil bır şey bildiğin yok iskembeden sallama,kudurma lafinida sana yedidiririm.klavyeden oturduğun yerden sallama akp çomari.
Bu haber belediye başkanını yıpratmaya fazlasıyla yetti. Belediye başkanın dönemi kapansın ,kendisine selam verecek insan sayısı iki elin parmaklarını geçmeyecektir.
Aylardır halkları verilmeyen bu işçilerin elbette hakkını arama hakkı var. Sizin baktığınız gibi Dışarıdan kolay olsaydı gelin o zaman o parayla o işi siz yapın.
Akp eriyor akp bitiyor ülkeyi getirdikleri hale bak daha işçisine zam vermeyen belediye.ulusal basınada düştünüz umarım rezil olursunuz.insallah grev olur televizyonlarda tüm ülkeye rezil olursunuz.
Başkan nasıl böyle bir hata yaptın, siyasi kariyerini bitirip hedef tahtası haline getirdin kendini. 2023 seçimlerinin oy kayıplarının nedeni artık sensin bu not et bir kenara. Akp yönetimi bu sürecin buraya gelmesine engel olmayıldı diyecem ama mevcutların içinde o feraset kimsede yok.
Dolandırıcılar bu kez UETS üzerinden gönderilmiş gibi görünen sahte e-postalarla vatandaşları hedef alıyor. Uzmanlar, 'Mahkemeden tebligat geldi' mesajlarıyla gönderilen bağlantılara kesinlikle tıklanmaması gerektiği konusunda uyarıyor.
10.08.2026
00:21
Şehit aileleri ve gazilere yeni haklar içeren teklif yasalaştı
TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilen kanunla, şehit aileleri ve gazilere yönelik aylık ve ek ödemelerde artış yapılacak. Düzenleme, vazife malulleri ile 15 Temmuz ve terör olaylarında yaralanan bazı kişilere yeni haklar getiriyor.
10.08.2026
00:21
Vali Çelik, Karlıova'daki eğitim yatırımlarını yerinde inceledi
Karlıova'nın Yiğitler köyünde yapımı süren 8 sınıflı ilk ve ortaokul inşaatında incelemelerde bulunan Bingöl Valisi Cahit Çelik, eğitim yatırımlarının son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.
10.08.2026
00:20
Sigaraya bir zam daha: 130 liraya çıktı
Imperial Tobacco grubundaki sigaralara yeni zam geldi. Güncellenen fiyat listesine göre bazı ürünlerin satış fiyatı 130 liraya yükselirken, zamlı tarifeler 10 Ağustos'tan itibaren geçerli olacak.
10.08.2026
00:18
MHP Adaklı'da Antlı İle 'Devam' Dedi
MHP Adaklı İlçe Başkanlığı'nın 15. Olağan İlçe Kongresi yoğun katılımla gerçekleştirildi. Kongrede Mehmet Resul Antlı yeniden ilçe başkanlığı görevine seçilirken, birlik ve beraberlik mesajları öne çıktı.
10.08.2026
00:16
Bingöl Üniversitesi tercih döneminde sahaya indi
Kalium ve Miliamall AVM'lerinde kurulan tanıtım stantlarında aday öğrencilere bölüm, kampüs yaşamı ve kariyer olanakları hakkında doğrudan bilgi veriliyor.
10.08.2026
00:15
Bingöl Valiliği 'lokal imalat kusuru' dedi
Genç ilçesindeki 16 derslikli İnönü Ortaokulu inşaatında ortaya çıkan beton görüntülerine ilişkin tartışmaların ardından Bingöl Valiliği açıklama yaptı. Valilik, beton dökümünün teknik şartnamelere uygun gerçekleştirildiğini, tespit edilen boşlukların ise lokal imalat kusuru olduğunu bildirdi.
10.08.2026
00:14
Bingöl'de aranan 15 kişi yakalandı
Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin son bir haftada yürüttüğü çalışmalarda, çeşitli suçlardan aranan 15 kişi yakalandı. Yakalananlar arasında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 3 kişi de yer aldı.
07.08.2026
17:49
Coğrafi işaretli Bingöl Balı için hasat şenliği düzenlendi
Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen Geleneksel Bal Hasadı Şenliği'nde, Avrupa Birliği ve Türkiye coğrafi işaret tesciline sahip Bingöl Balı'nın hasadı gerçekleştirildi. Programa YÖKAK Başkanı Prof. Dr. Ümit Kocabıçak ile çok sayıda kurum temsilcisi katıldı.
07.08.2026
17:17
Altyapı yatırımları yeni yerleşim alanlarına taşınıyor
Bingöl Belediyesi, 2026 yatırım programı kapsamında kent genelinde altyapı çalışmalarını sürdürüyor. Yeni imar alanlarında yağmur suyu, kanalizasyon ve içme suyu hatları güçlendirilirken, altyapısı tamamlanan bölgelerde üstyapı düzenlemeleri de eş zamanlı yürütülüyor.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın