HDP sözcüleri: 'İşçiler kaderine terk edilmiştir' | HABER YORUMLARI
HDP Belediye Meclisi Eş Sözcüleri Ferhat Yıldırım ve Canan Baraç: 'Dönemsel olarak hakiş il temsilciliğini arayıp sözleşme sürecine ilişkin bilgi istememize rağmen sağlıklı bir bilgi edinemedik. Özetle işçiler gerek işveren ve gerekse sendikalar tarafından adeta kaderine terk edilmişlerdir.'
Vay beni vay, işçilerin haklarını savunmak sizin gibilere kaldıysa yandık.Hadep zamanında işçiye 0 (sıfır) zam verildiğini hemde 5 yıl boyunca nasıl unuttunuz.bu ülkede işçi ve emekçileri sömürenler her zaman sol sendikalar ve sol iktidarlar olmuştur.Selahattin KAYA döneminde de sosyal haklar şişirilmiş fakat yevmiyelere 0(sıfır) zam verildiğini hatırlatırım.....
Bu belediyeyi bu donem yöneten ekip anlaşılan yemin etmişler.kurumu itibarsizlastirmak için.bu yaz ayında Allah korusun grev olursa şehir kokusur.iki tarafta lütfen grev yapmadan anlasın.tum haber kanallarına düşünce iş işten geçer.sokaklarda çöp kokusu çekmeye hiç niyetimiz yok.
Erdal Arıkan ve yanındaki yardimcilari belediyeyi kendi çiftlikleri sanıyorlar heralde kendileri belediyenin herturlu imkanlarından faydalaniyorlar.yemeginden tutunda araç gereclerine.belediyenin mallarını nasıl sağa sola dağıttıklarıni herkes biliyor.bir esnaf olarak yanınızdayiz Allah yardımcınız olsun.insallah greve gitmeden çozersiniz yoksa şehrin kokusundan başkan ve yanındakiler mesuldur.
Bu memurdan fazla maaş alıyorlar diyen zihinsel engelli,beyinsiz,cahil bır şey bildiğin yok iskembeden sallama,kudurma lafinida sana yedidiririm.klavyeden oturduğun yerden sallama akp çomari.
Bu haber belediye başkanını yıpratmaya fazlasıyla yetti. Belediye başkanın dönemi kapansın ,kendisine selam verecek insan sayısı iki elin parmaklarını geçmeyecektir.
Aylardır halkları verilmeyen bu işçilerin elbette hakkını arama hakkı var. Sizin baktığınız gibi Dışarıdan kolay olsaydı gelin o zaman o parayla o işi siz yapın.
Akp eriyor akp bitiyor ülkeyi getirdikleri hale bak daha işçisine zam vermeyen belediye.ulusal basınada düştünüz umarım rezil olursunuz.insallah grev olur televizyonlarda tüm ülkeye rezil olursunuz.
Başkan nasıl böyle bir hata yaptın, siyasi kariyerini bitirip hedef tahtası haline getirdin kendini. 2023 seçimlerinin oy kayıplarının nedeni artık sensin bu not et bir kenara. Akp yönetimi bu sürecin buraya gelmesine engel olmayıldı diyecem ama mevcutların içinde o feraset kimsede yok.
12 Bingölspor galibiyete hasret! Başkan Özturan özür diledi!
Diyarbekirspor deplasmanında 3-1 mağlup olan 12 Bingölspor, ligde son 5 haftada galibiyet alamadı. Liderliğini sürdüren sarı-yeşilli ekipte Kulüp Başkanı Engin Özturan, mağlubiyetin ardından özür dileyerek sorumluluğu üstlendi ve şampiyonluk hedefinin değişmediğini vurguladı.
16.03.2026
03:10
'KİĞI–SANCAK–BİNGÖL YOLU ARTIK ERTELENEMEZ'
'Biz lüks veya ayrıcalık istemiyoruz; sadece eşit hizmet istiyoruz' diyen Cici; 'Bu yol, bölge halkının hayat hakkıdır. Yolun yapılmasıyla ilçemizin ekonomisi gelişecek, ticaret canlanacak, sağlık ve eğitim hizmetlerine erişim kolaylaşacaktır. Kiğı–Sancak–Bingöl yolu artık ertelenemez. Yetkililer bir an önce bu projeyi hayata geçirmelidir!'
16.03.2026
03:08
BİGED, İftar Sofrasında Gençlerle Buluştu
Bingöl'de Birlik ve Gelişim Derneği tarafından düzenlenen iftar programında gençler ve davetliler aynı sofrada buluştu. Ramazan ayının manevi atmosferinde gerçekleşen program, birlik ve dayanışma mesajlarıyla dikkat çekti.
16.03.2026
03:06
Karlıova'da kar yeniden bastırdı
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde aylardır aralıklarla devam eden kar yağışı yeniden etkisini gösterdi. İlçede esnaf kar temizlemek için kürekle çalışırken, bazı araçlar yolda ilerlemekte zorlandı.
16.03.2026
03:04
Yılmaz: 'Terörsüz Türkiye Sürecini Kararlılıkla Yürütüyoruz'
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, çeşitli programlar kapsamında geldiği Bingöl'de vatandaşlarla iftar programında buluştu. Yılmaz, Türkiye'nin hem bölgesel barış için çaba gösterdiğini hem de iç cepheyi güçlendirmeye yönelik adımlar attığını söyledi.
16.03.2026
03:00
Okul açılışı yapılıp çocuk evleri temeli atıldı
Bingöllü İş İnsanı Serdar Turhan tarafından babası adına yapılan okulun açılışı ile kendi adına inşa ettireceği Serdar Turhan Kampüsü Çocuk Evleri Sitesi'nin temeli törenle atıldı. Buradaki konuşmasında eğitimin toplumların varlığını sürdürebilmesi açısından büyük önem taşıdığını vurgulayan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, nitelikli insan gücünün güçlü bir ülkenin temel unsuru olduğunu söyledi.
16.03.2026
02:59
Üzer, Bingöl Arıcılar Birliği'nde yeniden aday
Bingöl İli Arıcılar Birliği'nde iki dönem başkanlık yapan Mehmet Can Üzer, 2026 yılında yapılacak seçimlerde yeniden aday olduğunu açıkladı. Üzer, geçmiş dönemde edinilen tecrübe ve birikimi yeniden sektörün hizmetine sunmak istediklerini söyledi.
16.03.2026
02:58
Gili: 'Coğrafyamızdan Kan Akıyor'
Bingöl İHH Başkanı Muhittin Gili, İslam coğrafyasında yaşanan savaşlar, çocuk ölümleri ve insani dramlara dikkat çekerek, uluslararası toplumu harekete geçmeye çağırdı; 'Dünya sistemi, zalimleri değil mazlumları cezalandırıyor.'
16.03.2026
02:57
ÇAVUŞLAR-DER iftarında buluştular
Bingöl'ün Çavuşlar köyünde, ÇAVUŞLAR-DER tarafından düzenlenen iftar programında yaklaşık 200 kişi bir araya geldi. Gençlere yönelik söyleşi, kitap ve hediyelerle desteklenen program, birlik ve beraberlik mesajlarıyla dikkat çekti.
14.03.2026
00:38
Bingöl için kuvvetli yağış uyarısı!
Bir süredir sert soğukların etkili olduğu Bingöl'de hafta sonu kuvvetli yağmur bekleniyor. Oluşabilecek su baskınları ve olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması istendi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın