Belediye Başkanı Barakazi'yi itibarsızlaştırmaya dönük yazılı ve sosyal medya üzerinden yürütülen algı operasyonu, Meclis'teki yüzleşmeyle tersine döndü. Başkan Barakazi'nin Kimseye yazılı taahhüt de, yapım izni de vermedim açıklaması, park yapmaya çalışanlar tarafından da onaylandı. Yüzleşme sonrası suskunluklar dikkat çekti.
Vaybe şunu anlıyoruz ki Bingöl de belediye nelere kalmış, Bu olay şunu gösteriyor ki gidin yapın eğer kamuoyunda bir sıkıntı çıkmazsa devam edin ve alın demektir, vax Bingöl um vax
vay vay hele bakın bu senaryolara nasıl hazırlanıyor nasıl servis ediliyor halk da yedi bunu bir belediye başkanı nasıl basitleşir böyle utanç verici bir davranış yazık milletin hakkı ne olacak
Peki sormazlar mi adama belediye 14 yıl boyunca bunlara nasıl müsade etti sormazlar mi adama 14 yıl sonra ben mağdurum diyen adama bu mal senin. Babanın mı ki mağdursun 14 boyunca kira verdin mi ki masraftan bahsediyorsun bunlar yalan konuşuyor .
Ben yıllarca o mahallede yaşadım o parkı o adamlar yaptı eskiden tel örgülü iki kaydırakı vardı af edersiniz hayvanat bahçesini andırıyordu odamlarıda hepsini tanırım parkın hemen karşısında oturuyordum çok emek verdiler o parka şahidim çevre düzenlemesinden tutun ağaçlarına kadar çok güzel bir parktı birileri para kazansın diye beton yığınına çevirdiler pir ağaç kolay bile kolay yetişmiyor ne zaman bunun bilincinde olacaz acaba
Burulday kardeşler karınca gibi çalışıp parkı yaptı söz verildi adamlara niye şimdi inkar ediliyor. Meclis üyeleri ne kadar da gucluymus kendi çevrelerine hep peşkeş çektiler ses yok hakkı olanlara ses var. Yabancı halicinin ruhsatini iptal ettiler meclis üyesinin akrabası halici diye ucuz satan haliciyi kapattılar bingölün parası dışarı gidiyormuş filme bak. Inanmiyorsaniz arayın belediyeyi dışardan gelen halicilara ruhsat veriyormusunuz. Kendi akrabaları için yapmadıkları kalmadı belediye değil aile şirketi. Çalışkan insanların ekmeğini keseceğim dağıttığınız rantlari kesin.
Parklar başıboş bırakılacağına ihale usulü ile işletilsin daha iyi olmaz mı? en azından parka sahip çıkan birileri olur, başıboş parklarda Allah bilir ne tür pislikler oluyor geceleri.. Çocuk oyun alanları da bu vesile ile belki kırılıp parçalanmaz artık. Kardeşlere gelince demek ki belediye onları o kadar bekletmiş ki daha fazla dayanamayıp kazmayı ilk kendileri vurmuş. Belediyeye tavsiyem milletin ekmeğiyle oynamayın, bu millet yıktığınız büfeleri de görüyor ve esnaflarımızın mağduriyetlerini ivedilikle gidermenizi bekliyoruz.
Ağırlıklı olarak Akdeniz ve İç Anadolu takımlarının yer aldığı grupta eşleşmeler, 9 Çarşamba günü fikstür çekimiyle belli olacak.
08.07.2025
14:37
Bingöl'de 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada 10 yıl 9 ay 19 gün kesinleşmiş hapis cezası ve 10 farklı suç kaydı bulunan şüpheli şahıs yakalandı.
08.07.2025
14:24
Bingöl'de orman yangını kontrol altına alındı
Bingöl'de çıkan orman yangını, ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alındı.
08.07.2025
14:19
Bakan Kacır'ın Bingöl ziyareti iptal oldu
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır'ın çarşamba günü gerçekleşeceği bildirilen Bingöl ziyaretinin iptal edildiği bildirildi. İptalin, şehit cenazeleri nedeniyle gerçekleştiği belirtildi.
07.07.2025
17:18
Bingöl'de uyuşturucu ve silah ele geçirildi! 4 kişi tutuklandı
Bingöl'de durdurulan bir aracın bagajında 17 kilo 936 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi, 4 şüpheli tutuklandı. Ayrıca ruhsatsız iki av tüfeği ile buna ait şarjör ve fişekler ele geçirildi.
07.07.2025
16:42
Bakan Kacır Bingöl'e geliyor
Çarşamba günü gerçekleşecek Bingöl ziyaretinde Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır'ın programı şöyle;
07.07.2025
16:24
Bingöl'de akaryakıt fiyatlarında tabela değişti!
Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından duyurulan düzenlemeye göre, benzine 2,26 TL, motorine 2,12 TL ve LPG'ye 97 kuruş zam geldi. 7 Temmuz 2025 Pazartesi günü itibarıyla Bingöl'de benzin, motorin ve LPG ne kadar? İşte detaylar...
06.07.2025
23:26
Genç ile Eyüpsultan kardeşliği
Protokol öncesi Bingöl'e gelen Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen; 'Biz iki belediye arasında sadece teknik iş birliği değil; kültür, eğitim, sosyal yaşam gibi alanlarda kalpten kalbe bir bağ kurmak istiyoruz. Bu kardeşlik, Türkiye'ye örnek olacak' dedi.
06.07.2025
23:25
Bingöl'deki orman ve arazi yangınları söndürüldü
Bingöl'de çıkan orman ve arazi yangınları, ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü.
04.07.2025
17:33
Bingöl Belediyesi'nden kent geneli ilaçlı mücadele
Bingöl Belediyesi, şehir genelinde haşereyle mücadele çalışmalarını yoğunlaştırdı. İlaçlama faaliyetleri, planlı bir şekilde tüm mahallelerde sürdürülüyor.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın