Belediye Başkanı Barakazi'yi itibarsızlaştırmaya dönük yazılı ve sosyal medya üzerinden yürütülen algı operasyonu, Meclis'teki yüzleşmeyle tersine döndü. Başkan Barakazi'nin Kimseye yazılı taahhüt de, yapım izni de vermedim açıklaması, park yapmaya çalışanlar tarafından da onaylandı. Yüzleşme sonrası suskunluklar dikkat çekti.
Vaybe şunu anlıyoruz ki Bingöl de belediye nelere kalmış, Bu olay şunu gösteriyor ki gidin yapın eğer kamuoyunda bir sıkıntı çıkmazsa devam edin ve alın demektir, vax Bingöl um vax
vay vay hele bakın bu senaryolara nasıl hazırlanıyor nasıl servis ediliyor halk da yedi bunu bir belediye başkanı nasıl basitleşir böyle utanç verici bir davranış yazık milletin hakkı ne olacak
Peki sormazlar mi adama belediye 14 yıl boyunca bunlara nasıl müsade etti sormazlar mi adama 14 yıl sonra ben mağdurum diyen adama bu mal senin. Babanın mı ki mağdursun 14 boyunca kira verdin mi ki masraftan bahsediyorsun bunlar yalan konuşuyor .
Ben yıllarca o mahallede yaşadım o parkı o adamlar yaptı eskiden tel örgülü iki kaydırakı vardı af edersiniz hayvanat bahçesini andırıyordu odamlarıda hepsini tanırım parkın hemen karşısında oturuyordum çok emek verdiler o parka şahidim çevre düzenlemesinden tutun ağaçlarına kadar çok güzel bir parktı birileri para kazansın diye beton yığınına çevirdiler pir ağaç kolay bile kolay yetişmiyor ne zaman bunun bilincinde olacaz acaba
Burulday kardeşler karınca gibi çalışıp parkı yaptı söz verildi adamlara niye şimdi inkar ediliyor. Meclis üyeleri ne kadar da gucluymus kendi çevrelerine hep peşkeş çektiler ses yok hakkı olanlara ses var. Yabancı halicinin ruhsatini iptal ettiler meclis üyesinin akrabası halici diye ucuz satan haliciyi kapattılar bingölün parası dışarı gidiyormuş filme bak. Inanmiyorsaniz arayın belediyeyi dışardan gelen halicilara ruhsat veriyormusunuz. Kendi akrabaları için yapmadıkları kalmadı belediye değil aile şirketi. Çalışkan insanların ekmeğini keseceğim dağıttığınız rantlari kesin.
Parklar başıboş bırakılacağına ihale usulü ile işletilsin daha iyi olmaz mı? en azından parka sahip çıkan birileri olur, başıboş parklarda Allah bilir ne tür pislikler oluyor geceleri.. Çocuk oyun alanları da bu vesile ile belki kırılıp parçalanmaz artık. Kardeşlere gelince demek ki belediye onları o kadar bekletmiş ki daha fazla dayanamayıp kazmayı ilk kendileri vurmuş. Belediyeye tavsiyem milletin ekmeğiyle oynamayın, bu millet yıktığınız büfeleri de görüyor ve esnaflarımızın mağduriyetlerini ivedilikle gidermenizi bekliyoruz.
Bingöl'e kırsal kalkınma için 275 milyon TL'lik dev destek
Kırsal Kalkınma Yatırım Programı'nın 17. etap sonuçları açıklandı. Bingöl'de 20 proje hibe desteği almaya hak kazanırken, üreticilere sağlanacak toplam hibe tutarı 275 milyon 231 bin 674 TL oldu. Destek kapsamında 13 yeni tesis kurulacak, 7 projede ise kapasite artırımı ve modernizasyon yapılacak.
23.09.2026
15:54
Bingöl'de okul pansiyonunda asansör kazası! Bir öğrenci yaralandı
Pansiyon yemekhanesinde kullanılan yük asansöründe meydana gelen kazada 15 yaşındaki bir öğrenci yaralandı. Öğrenci Bingöl Devlet Hastanesine sevk edildi. Bingöl Valiliği, kazanın tüm yönleriyle aydınlatılması amacıyla adli ve idari inceleme başlatıldığını açıkladı.
23.09.2026
15:24
Fon soruşturmasında kritik soru: Yatırımcı parasını nasıl alacak?
Türkiye'nin gündemindeki fon soruşturmasında 23 Eylül itibarıyla tutuklu sayısı 9'a yükseldi. 51 kişi hakkında yurt dışı çıkış yasağı ve malvarlığı tedbirleri uygulanırken, bazı isimlerin tüm malvarlıklarına yönelik yeni tedbir kararları alındı. Öte yandan SPK'nın tasfiye kararı verdiği 131 fonda 455 bin 758 tekil yatırımcı bulunuyor. Peki bu yatırımcıların parası geri ödenecek mi, ne zaman ve nasıl alınacak?
23.09.2026
14:55
DEM Parti BİNTSO seçimleri için kararını duyurdu
3 Ekim 2026'da yapılacak Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO) seçimlerine ilişkin açıklama yapan DEM Parti Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören, seçimlerde herhangi bir adayı desteklemediklerini ve hiçbir adayın tarafında olmadıklarını açıkladı. Ormangören, sandıktan çıkacak sonuca ve üyelerin iradesine saygı göstereceklerini belirtti.
23.09.2026
14:39
Motorinde indirim sinyali! Gece yarısını bekleyin!
Akaryakıt piyasasında gözler motorin fiyatına çevrildi. Gece yarısından itibaren geçerli olması beklenen yeni fiyat değişikliğiyle motorin fiyatlarında 5 TL'yi aşan indirim yapılması öngörülüyor.
22.09.2026
17:27
Tanrıkulu; 'Kontrollü muhalefete rıza göstermedik'
Yeni Parti'nin teşkilatlanma çalışmaları kapsamında Bingöl'e gelen Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ile İstanbul Milletvekili Doğan Demir, örgüt toplantısında partinin kuruluş sürecine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Tanrıkulu, CHP'den ayrılık sürecine ilişkin kendilerine 'konforlu' bir alan önerildiğini ve iktidarı değiştirme iddiasından vazgeçmelerinin istendiğini savunarak, 'Biz buna rıza göstermedik. Bize dayatılana evet demedik' dedi.
22.09.2026
16:59
Bingöl Belediyesi Gençlik Merkezi sınav maratonunda gençlerin yanında
Bingöl Belediyesi Gençlik Merkezi'nde TYT-AYT, AGS ve KPSS'ye hazırlanan gençlere ücretsiz deneme sınavı, kütüphane ve etüt imkânı sunuluyor. Deneme sınavlarından yaklaşık 250 öğrenci yararlanırken, kütüphane ve etüt alanlarını günlük ortalama 150 öğrenci kullanıyor.
22.09.2026
14:06
Vali Çelik'ten tuğla fabrikasına ziyaret; Üretim ve istihdam vurgusu
Genç'te üretim ve istihdama katkı sağlayan Uzunyayla Tuğla Üretim Tesisi'ni ziyaret eden Bingöl Valisi Cahit Çelik, özel sektör yatırımlarının ve üretimin artırılmasının önemine dikkat çekti.
21.09.2026
13:32
BİNTSO'dan seçim öncesi kritik uyarı: Bu belgeyi unutmayın!
3 Ekim'de yapılacak BİNTSO organ seçimlerinde tüzel kişi üyelerin oy kullanabilmesi için gerekli belgeler açıklandı. Bazı üyeler belgelerini MERSİS üzerinden elektronik ortamda alabilecek. Bu belgeleri kimlerin alması gerekiyor? İşte detaylar…
21.09.2026
12:51
DEVA Partili Göztaşı: 'Çocukların beslenmesini devlet politikasının merkezine koyun'
DEVA Partisi Kadın Çalışmaları Başkan Yardımcısı Filiz Göztaşı, okul çağındaki çocukların beslenme sorununa dikkat çekerek, her öğrencinin okulda sağlıklı bir öğüne ulaşmasını güvence altına alan ulusal bir beslenme politikası çağrısında bulundu.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın