Belediye Başkanı Barakazi'yi itibarsızlaştırmaya dönük yazılı ve sosyal medya üzerinden yürütülen algı operasyonu, Meclis'teki yüzleşmeyle tersine döndü. Başkan Barakazi'nin Kimseye yazılı taahhüt de, yapım izni de vermedim açıklaması, park yapmaya çalışanlar tarafından da onaylandı. Yüzleşme sonrası suskunluklar dikkat çekti.
Bu memleket adam gibi bir belediye başkanı henüz görmedi. Gelen siyasi irade kendi adamını dayatıyor resmen. Cevdet Yılmaz gidip bir araştırma yapsın bakalım bu memlekette kim yücelden memnundur. Feyzi geldi hacıyı ketanalpı dayattı. fetö serdar atalayı wel hasıl memleket kimsenin umurunda değil. Bir toplumun yöneticileri o toplumun aynasıdır. Bu memleketin ne vekilleri nede belediye başkanı ehli insanlar değiller. Ama bunları sorgulayacak bir anlayışa sahip kimse yok. Cahillerin verdiği kararlarla seçilen idareciler malasef onurlu ve karakterli insanları da etkiliyor.
Bu bölgede şahıslara ait değil,burada evleri olan halka yönelik yeşil alan yapılması gerekir.Bu durumda da Türkiye Cumhuriyeti Devleti kurumları gereğini yapmalı,bu alanı şahıslar için değil ,halkın faydası için değerlendirmelidir.
Sabah sabah hiç gülesiyem yoktu siz bu insanları eneayımı zan ediyorsunuz bu halk tepki gösterdi diye toplantı moplantıya çevirdiniz işi yazık yazık böğle belediyemi olur bu belediye değil bölde evine dönmüş burya gecikilmiş bir kayum hasıl olmuştur belediye için ise soruşturma şart olmuştur
pek bu burulday kardeşler kim kendini ne zanediyor bir belediye başkanı bunlarla yüzleşiyor bu nasıl başkanlık kardeşim yapılanları yıkmıyorsun ne işe yarıyorsun bingölde emlakları işgal edenler milyarder oldu halkın malını koruyamıyorsanız bırakın
@Misafir Kullanıcı Bingölde usulsüzlük yapanın yanına kar kalıyor.Bingöl merkezde Hacı Hıdır Camii'nin hemen yanındaki dönerciye bakın kaldırımı işgal etmiş(Camiye dönüşteki dükkan)yarın vatandaşa araba çarpsa belediye bunun tazminatının altından kalkamaz)
bu halk her şeyi görüyor susuyor az kaldı 8 var genel seçimlerde gerekenler yapıldı sıra yerelde bir tek duam var kim bu memleketi bu hale getirdiyse rabbim onu af etmesin
Yanlı haber yapmayı birak artik bingolonline.. Yazili degil sozlu bir sekilde vermis baskan. Ses kayitlari var. Sonuç olarak memleketin malini peskes cekmis keyfine gore. Herzaman yaptigi gibi.
DEVAM.. 6- Kaldı ki sen çok masum ve temiz bir adamsın diyelim hiç haram yemezsin diyelim etrafındaki adamlar? 7- BUgün söylediğini yarın inkar etmem. Bunu bir değil bütün bingöl yaşamıştır neredeyse. 8- Yandaşlarına balıkçı kahve ve benzeri yerler için izin vermem, 9- sayda say bitmez ki.. bunlar şimdilik.. Bunlar nedeni ile senin bu memlekette itibarın mı kaldı sayın başkan?
U14 Gelişim Ligi Play-Off'ta Diyar İnter'i 2-1 mağlup ederek tur atlayan 12Bingölspor'un altyapı oyuncuları maç sonrası saldırıya uğradı. Yeşil Beyazlı Kulüp, 10 sporcunun hastanelik olduğunu açıklarken, olayın farklı yansıtılmasına tepki gösterdi.
04.04.2026
02:49
Bingöl'de Üreticilere Yüzde 50 Hibeli Sebze Fidesi Desteği
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, TAKE Projesi kapsamında sebze üreticilerine yönelik yüzde 50 hibeli fide desteği başvurularının 6 Nisan itibarıyla başlayacağını duyurdu.
04.04.2026
02:36
SP Lideri Arıkan Bingöl'den seslendi; 'Erken Seçim Şart'
Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, Bingöl'de yaptığı açıklamada ekonomik şartlar ve toplumsal kutuplaşmanın yönetilemez noktaya geldiğini savunarak erken seçim çağrısında bulundu.
04.04.2026
02:00
Gençliğin 'Abisi' Arif Kaya İlçe Müdürü Oldu
Genç ilçesinde uzun yıllar Spor Eğitim Uzmanı olarak görev yapan Arif Kaya, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü görevine getirildi. Kaya'nın görevlendirmesi spor camiasında memnuniyetle karşılandı.
04.04.2026
01:26
HÜDA PAR'dan İmar Talebine Ret: 'Emsal Oluşturur'
HÜDA PAR Genç İlçe Başkanı Yusuf Doğru, Genç Belediye Meclisi'nde gündeme gelen parsele özel imar talebine iki ayrı toplantıda da ret oyu verdiklerini açıkladı. Talebin ise diğer partilerin oylarıyla kabul edildiği belirtildi.
04.04.2026
01:02
Zikte Sürkap Gelecek Yol Haritasını Belirledi
Zikte Sürkap Platformu'nun 2025–2026 değerlendirme toplantısında hem geride kalan yılın çalışmaları masaya yatırıldı hem de yeni döneme ilişkin hedefler netleştirildi. Toplantıda özellikle eğitim ve sosyal yardımlaşma faaliyetleri öne çıktı.
04.04.2026
00:49
Elektrik ve doğalgaza yüzde 25 zam yapıldı
EPDK, elektrik ve doğalgaza fiyat artışı yapıldığını duyurdu. Yüzde 25'lik zam, bugün itibariyle geçerli olacak.
03.04.2026
04:36
ÖTV'siz araç düzenlemesi Meclis'ten geçti
TBMM Genel Kurulu, yüzde 40 ve üzeri ortopedik engeli nedeniyle ehliyet alamayan vatandaşlara 10 yılda bir defaya mahsus ÖTV'siz araç alma hakkı tanıyan düzenlemeyi onayladı. Araçlarda 2.8 milyon TL limit ve yerlilik şartı aranacak.
03.04.2026
04:35
Sosyal medyaya 15 yaş sınırı! Komisyonda kabul edildi
TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu'nda kabul edilen kanun teklifiyle sosyal medya platformları 15 yaşını doldurmamış çocuklara hizmet sunamayacak ve bu hizmetin sunulmaması konusunda yaş doğrulama dahil gerekli tedbirleri almakla yükümlü olacak.
03.04.2026
04:33
Rençber Aziz'in 'Bingöl Dağları Dumandır' eseri TRT repertuarında
Bingöl'ün efsanevi halk ozanı Rençber Aziz'in Türkçe seslendirdiği 'Bingöl Dağları Dumandır' adlı eser, yapılan çalışmaların ardından TRT repertuarına alındı. Kardeşi Hasan Berdibek; 'Bu eser sadece bir türkü değil, aynı zamanda bu toprakların sesi ve abimin hatırasıdır' dedi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın