bu anayolun güzergahı değişmelidir, bir şekilde çevre yolları yapılmalıdır. Olayla ilgili yetkili kurumların hataları varsa onlar da tespit edilip düzeltilmelidir. Bu vebal hem sürücünün hem de ilgili kurumların üzerinedir. Dile kolay 23 yaşında genç bir anne ve 2 yaşındaki çocuğu resmen katledilmiş. Allah rahmet eylesin, sebep olanlar cehennemde yanasınız ..
Benim anlamadığım, Her iki yolu birbirinden ayıran orta refujlere örülen teller hangi akla hizmet olsun diye kapı olarak acilip, açıldığı yere yaya geçidi çizgileri konuluyor. Anlamakta zorluk cekiyirum. Terminal, cezaevi, doğum hastanesi, vs. Bu anayolda telleri açıp kapı yapan, insanları araçların önüne atan zihniyet ne yapmaya çalışıyor, böyle çözüm mü olur, cok mu zor üstgeçit,yapmak... Rabbim cennetine alsın.Ailesine sabır versin.
O yolu ılıcalar yol ayrımına kadar ortadan sağlam tel vs ile yaya geçişine kapatırsın.Üst ve alt geçit ile yayalara geçiş tanırsın.İnsan hayatı böyle ucuz olmamalı.Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin. Bingölde neredeyse her hafta böyle kazalarda insanlar ölüyor.Geçenlerde telekom kavşağında yarışan serseriler yaşlı bir kadının ölümüne sebebiyet verdiler.Şimdi de bu olay.Yok yere giden canlar.Çok yazık.
allah rahmet eylesin bugün inönü mah.de 01 plakalı siyah taksi öyle süratli araç kullanıyorduki allahtan yolda yaya yoktu. allah artistçe araç kullanan soytarıları islah etsin. sonrada kaza derler.yahu mobesselerden hız yapan kural ihlal edenleri tespit edin çok ağır cezalar verin hem para hem hapis.insan hayatı bu kadar ucuz olmamalı
Allah rahmet etsin, üzüntü verici bir olay. :( :( Maalesef o bölgede çok kaza oluyor. Sebebi her ne ise, ilgili kurumların bununla ilgili çözüm yolları aramalıdır. İnsan canı herşeyden daha değerli
Bingöl Valisi Cahit Çelik, Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla Gazze'deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere vekâlet yoluyla kurban bağışında bulundu.
24.04.2026
18:05
Jandarmadan kaçamadılar: 7 Kişi Tutuklandı
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı'nın 17-24 Nisan tarihleri arasında yürüttüğü çalışmalarda aranan 7 şahıs yakalanarak tutuklandı, çeşitli suç unsurları ele geçirildi.
24.04.2026
18:04
Emin Varan, MHP Bingöl İl Başkanı Oldu
Varan'ın önümüzdeki günlerde teşkilatlanma çalışmalarına başlayarak yeni yönetimi oluşturması bekleniyor.
24.04.2026
13:11
Halkoyunları Grup Yarışması Bingöl'de
Bingöl dahil 3 ilden 11 ekip ve yaklaşık 200 sporcunun katılacağı yarışma 25 Nisan 2026 Cumartesi günü saat 11:00'de Bingöl Karşıyaka Spor Salonu'nda başlayacak. Dereceye giren ekipler Türkiye finalinde illerini temsil edecekler.
24.04.2026
11:45
2026 Kurban Hizmetleri Tebliği yayımlandı
2026 yılı kurban hizmetleri tebliği, dini ve sağlık kurallarının yanı sıra çevre temizliğine odaklanarak kurban kesimlerinin düzenlenmesini amaçlıyor. Hayvanlara daha az acı veren yöntemler vurgulanırken, kesimlerin düzenli alanlarda yapılması teşvik ediliyor. Kurallara uymayanlar ise para cezası uygulanacak.
24.04.2026
11:16
Bingöl'de Doğalgazda Kademeli Fatura Dönemi!
4 Nisan'da yürürlüğe giren kademeli doğalgaz faturalandırması Mayıs ayı itibarıyla faturaya yansıyor. Bingöl'de belirlenen tüketim limitini aşan aboneler, yalnızca aşan kısmı değil tüm tüketimlerini daha yüksek tarifeden ödeyecek.
24.04.2026
10:45
Bingöl'de kazadan kaçan tır refüje girdi
Bingöl'de bir tırın otomobile çarpmamak için refüje girmesi sonucu meydana gelen kazada şans eseri yaralanan olmadı.
23.04.2026
22:02
Bingöl UMKE'ye Dünya Sağlık Örgütü Bayrağı!
Bingöl UMKE Lojistik, Eğitim ve Operasyon Merkezi, uluslararası verifikasyon sürecini tamamladı. Düzenlenen törende Dünya Sağlık Örgütü bayrağı teslim edilirken, merkezin üç farklı EMT yapısıyla dünyada bir ilke imza attığı vurgulandı.
23.04.2026
21:52
Vali Çelik makamını Muhammed Selim'e devretti
Bingöl Valisi Cahit Çelik, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında koltuğunu Muhammed Selim Kısa'ya devretti.
23.04.2026
18:14
Ilıcalar Bölgesinin Sorunları Meclis Gündeminde
HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili Şahzade Demir, TBMM'de yaptığı konuşmada Bingöl merkez Ilıcalar beldesi ve çevre köylerde yaşanan yol, su, eğitim ve sağlık sorunlarının çözülmesini istedi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın