bu anayolun güzergahı değişmelidir, bir şekilde çevre yolları yapılmalıdır. Olayla ilgili yetkili kurumların hataları varsa onlar da tespit edilip düzeltilmelidir. Bu vebal hem sürücünün hem de ilgili kurumların üzerinedir. Dile kolay 23 yaşında genç bir anne ve 2 yaşındaki çocuğu resmen katledilmiş. Allah rahmet eylesin, sebep olanlar cehennemde yanasınız ..
Benim anlamadığım, Her iki yolu birbirinden ayıran orta refujlere örülen teller hangi akla hizmet olsun diye kapı olarak acilip, açıldığı yere yaya geçidi çizgileri konuluyor. Anlamakta zorluk cekiyirum. Terminal, cezaevi, doğum hastanesi, vs. Bu anayolda telleri açıp kapı yapan, insanları araçların önüne atan zihniyet ne yapmaya çalışıyor, böyle çözüm mü olur, cok mu zor üstgeçit,yapmak... Rabbim cennetine alsın.Ailesine sabır versin.
O yolu ılıcalar yol ayrımına kadar ortadan sağlam tel vs ile yaya geçişine kapatırsın.Üst ve alt geçit ile yayalara geçiş tanırsın.İnsan hayatı böyle ucuz olmamalı.Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin. Bingölde neredeyse her hafta böyle kazalarda insanlar ölüyor.Geçenlerde telekom kavşağında yarışan serseriler yaşlı bir kadının ölümüne sebebiyet verdiler.Şimdi de bu olay.Yok yere giden canlar.Çok yazık.
allah rahmet eylesin bugün inönü mah.de 01 plakalı siyah taksi öyle süratli araç kullanıyorduki allahtan yolda yaya yoktu. allah artistçe araç kullanan soytarıları islah etsin. sonrada kaza derler.yahu mobesselerden hız yapan kural ihlal edenleri tespit edin çok ağır cezalar verin hem para hem hapis.insan hayatı bu kadar ucuz olmamalı
Allah rahmet etsin, üzüntü verici bir olay. :( :( Maalesef o bölgede çok kaza oluyor. Sebebi her ne ise, ilgili kurumların bununla ilgili çözüm yolları aramalıdır. İnsan canı herşeyden daha değerli
Bingöl Belediyesi Gazze'de Her Gün Bin Kişiye İftar Verecek
Bingöl Belediyesi, Ramazan ayı kapsamında Gazze'deki ihtiyaç sahipleri için 10 gün boyunca her gün Bin kişilik iftar yemeği verecek. Karar, Belediye Meclisi'nde grubu bulunan tüm partilerin ortak oyuyla kabul edildi.
10.03.2026
06:53
Akademik İş Birliği Protokolü İmzaladılar
Bingöl Üniversitesi ile Munzur Üniversitesi arasında akademik ve bilimsel iş birliklerini geliştirmeye yönelik protokol imzalandı. Protokolle ortak araştırma projeleri ve üniversite-sanayi iş birliklerinin artırılması hedefleniyor.
10.03.2026
06:51
Bingöl'de arazi aracıyla motosiklet çarpıştı: 2 yaralı
Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Bingöl Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
10.03.2026
06:49
Bingöl'de odunluk yangını panik yarattı
Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangında odunlukta maddi hasar meydana gelirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.
09.03.2026
02:40
12Bingölspor'da alarm! Puan farkı 7'ye düştü
TFF 3. Lig 2. Grup lideri 12 Bingölspor, son haftalarda yaşadığı puan kayıplarıyla dikkat çekiyor. Sahasında Erciyes 38 FK ile 1-1 berabere kalan Bingöl temsilcisinde galibiyet hasreti üç maça çıkarken, lider ile en yakın takipçisi arasındaki puan farkı 7'ye kadar geriledi. Yeşil beyazlı ekibin önündeki kritik karşılaşmalarda hata yapma lüksü yok!
09.03.2026
02:38
İran'da dini liderliğe Mücteba Hamaney seçildi
İran'da Uzmanlar Meclisi, ABD-İsrail'in 28 Şubat'taki hava saldırısında öldürülen Ali Hamaney'in ardından liderlik makamına oğlu Mücteba Hamaney'in 'ezici oy çoğunluğuyla' seçildiğini duyurdu.
Bingöl'de jandarma ekiplerinin bir haftalık çalışmaları kapsamında 38 şüpheli hakkında işlem yapılırken, çeşitli suçlardan aranan 5 kişi tutuklandı. Aynı dönemde 25 olaya müdahale edilirken uyuşturucu maddeler ve tarihi olduğu değerlendirilen sikkeler ele geçirildi.
09.03.2026
02:35
Enkazdan atölyeye uzanan azim!
6 Şubat depremlerinde AFAD gönüllüsü olarak Gaziantep'in İslâhiye ilçesinde arama kurtarma çalışmalarına katılan Bingöllü Nevin Baysan, bugün memleketinde kurduğu mobilya atölyesiyle hem üretim yapıyor hem de kadın girişimcilere örnek oluyor.
09.03.2026
02:34
Kırsalda yol açma çalışmaları devam ediyor
Bingöl'ün Solhan ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle kapanan köy yollarını açma çalışmaları devam ediyor.
07.03.2026
03:01
Gazeteci Abdullah Çelik'ten İlk Roman: 'Buğday Zamanı' Okurla Buluştu
Bingöl'de uzun yıllardır gazetecilik yapan Abdullah Çelik, ilk romanı 'Buğday Zamanı' ile edebiyat dünyasına adım attı. Örger Yayınları'ndan çıkan eser, okuru eski Çabakçur'un izlerini taşıyan bir Anadolu hikâyesine davet ediyor.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın