Bingöl'ün Karlıova ilçesine bağlı Halifan Köyü'nde yapılması planlanan ve ertelenen termik santral yeniden ihale edilecek. Karlıova Termik Santralinin yeniden ihale edilecek olması sosyal medya ve kamuoyunda büyük tepkiyle karşılandı.
Öyle bir resim atılmış ki sanki dünyayı bu termik santral kirletiyor izlenimi var. Asıl zehirli olan şey kendince yorum yazan zavallılar. Yorumcuların bir kısmı zaten Nobel bilimsel ödülü almis
yazik olacak. damla damla emdiler sizi ama doymadilar, simdi diri diri gomecekler sizi. zavalli cahil bingol halkim. iki kelam din-allah-peygamber ile koyun gibi guduluyorsunuz. bazilariniz da uc kurusluk kucuk bir bireysel hesap ile butun neslini, sonrakileri, bir kalemde satiyor. bingol'de yasayan butun canlilarin ve sonra geleceklerin uzerinizde vebali var.
Gençlik ve Spor Bakanlığı kaynaklarından alınan bilgiye göre; yenilenecek Bingöl Şehir Stadyumu için Yozgat modeli uygulanacak. Kapasitesi 8 Bin olacak, mevcut yere inşa edilecek! Diğer detaylar ise şöyle;
14.04.2026
12:23
Bingöl'de Soğuk Hava Lastik Değişimini Geciktirdi
Bingöl'de mevsim normallerinin altında seyreden hava sıcaklıkları nedeniyle sürücüler yazlık lastiklere geçişi erteledi. Lastikçilerde beklenen yoğunluk oluşmazken, mevsimine uygun lastik kullanımının önemine dikkat çekiliyor.
14.04.2026
12:03
Bingöl'de bir hastanın safra kesesinden 2 Bin 67 taş çıkarıldı
Bingöl Devlet Hastanesi'nde gerçekleştirilen kapalı safra kesesi ameliyatında bir hastadan 2 bin 67 taş çıkarıldı. Doktorlar, bu denli yüksek sayının oldukça nadir görüldüğünü belirtti.
14.04.2026
10:14
Bingöl'de Üniversitelilere Siber Suç Uyarısı
Başsavcı Abdullah Sert ve Savcı İrem Zeynep Evran, Bingöl'de üniversite öğrencileriyle bir araya gelerek siber suçlar, sosyal medya güvenliği ve dijital dolandırıcılık konularında önemli uyarılarda bulundu.
14.04.2026
09:35
Bingöl dahil 12 İlde FETÖ Operasyonu: 17 Gözaltı
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında İstanbul merkezli 12 ilde operasyon düzenlendi. Bingöl'ün de aralarında bulunduğu illerde 15'i aktif kamu görevlisi 17 şüpheli gözaltına alındı.
14.04.2026
09:15
Bingöl'de Jandarmadan Huzur Operasyonu
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı'nın 3-10 Nisan tarihleri arasında yürüttüğü çalışmalarda hapis cezası bulunan 3 kişi yakalanarak tutuklandı. Farklı olaylarda uyuşturucu maddeler ele geçirilirken 15 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
14.04.2026
08:01
12Bingölspor'dan Stadyum Mesajı: 'Koşu Pisti Olmamalı'
12 Bingölspor Kulübü, yeni statta kros/koşu pistinin yer almaması gerektiğini vurgularken, projenin Bingöl'e yakışır ve futbolun ruhuna uygun halde şekillenmesini istedi.
14.04.2026
07:59
Bingöl-Elâzığ yolunda kaza: 4 yaralı
Yaralılar, olay yerine yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla Karakoçan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
14.04.2026
07:59
Başkan Tartar rüşvet iddialarına sert çıktı! 'Vicdanım Rahat
Bingöl'ün Genç ilçesi Şehit Ahmet Boz Caddesi kentsel dönüşüm projesi üzerinden ortaya atılan rüşvet iddialarına Belediye Başkanı Kemal Tartar'dan ve hak sahiplerinden sert tepki geldi. Başkan Tartar, 'Hayatım ortadadır ne birikmiş malım var ne de başka bir hesabım. Vicdanım rahat' dedi.
14.04.2026
07:58
DEAŞ operasyonu: 525 şüpheli yakalandı
Emniyet Genel Müdürlüğü TEM Daire Başkanlığı, İstihbarat Başkanlığı, MİT Başkanlığı ve Cumhuriyet Başsavcılıkları koordinesinde Bingöl dahil 56 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonlarda 525 şüpheli yakalandı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın