'Vandallar kırıp dökse de biz çalışmaktan yorulmayız' | HABER YORUMLARI
Tahrip edilen parkların onarılma çalışmalarının devam ettiğini belirten Bingöl Belediyesi: 'Vandallar kırıp dökse de biz çalışmaktan, yenilemekten yorulmayız' açıklamasını yaptı.
Parka zarar verenlere , verdikleri zarar ödetilmelidir.Çünkü bu parklar bizlerin parası ile yapılıyor. Özellikle gençler zarar veriyor, ancak ailelerine sorarsanız bize kul hakkı ile ilgili ders vermeye kalkarlar.
@Misafir Kullanıcı Malesef, bu ülkede sahiplenme ve aidiyet duygusu yok. insanlar sınırsızca istemeyi biliyor ancak fedakarlık ve sahiplenme noktasında büyük sorunlar var. Yani bu ülkenin, üzerine inşa edildiği kuruluş felsefesi ve temel ilkeleriyle toplumun her kesiminin sorunları var. ve tabi siyasi bölünmüşlükler de eklenince, insanlar sahiplenip düzeltmekten, çözüm önerilerinde bulunup sorunların çözümüne katkıda bulunmaktan ziyade, zarar verip yıkmayı, kırıp dökmeyi seçiyor malesef.
@Misafir Kullanıcı Bence hiçbir akla hizmet ettikleri yok bu rezilligi yapanların bu sorun toplumun her kesiminden insanlarda var sadece belli bazı kesimlere mal etmek çok büyük yanlıs olur ver sorunun temelinden uzaklaştırır bizleri. Asıl biz toplum olarak neden gerek kamusal alanlarda gerek parklarımız gibi sosyal alanlarımızda kendi şahsi malımıza mülkümüze verdiğimiz değeri vermekten kendimizi alıkoyuyoruz toplum olarak neden bunca emeği kendimizin gibi sahiplenmiyoruz bunun sebebini sosyologlarla bu işin ehli insanlarla enine boyuna araştırılarak insanlar bilinçlendirilmeli.
Yeni mahalle ve mirzanda insnlara park çok görülmekte tek bir park dahi yok yazıklar olsun. Bu ayrımcılık ne zaman bitecek be müslümanlar yazık gerçekten
Otobüs bileti 12 saat kalana kadar iade edilebilecek
Şehirler arası otobüslerde, hareket saatine 12 saat kalana kadar tam ücret iadesi yapılmasını zorunlu hale getirdiklerini bildiren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 'Kuralsız ve kayıt dışı taşımacılığın önüne geçmek amacıyla kademeli ceza sistemini devreye alıyoruz.' dedi.
16.05.2026
20:28
Bingöl'de 'Barış' Yürüyüşünde Karşılıklı Sloganlar
DEM Parti'nin Bingöl'de düzenlediği 'Barış İçin Adım At' yürüyüşünde bir yanda 'barış' mesajları verilirken, diğer yanda Türk bayrağı açan MİGAZİDER üyeleri 'Kahrolsun PKK' sloganları attı. Kent Meydanı'nda yaşanan karşılıklı sloganlar nedeniyle polis geniş güvenlik önlemi aldı.
16.05.2026
15:34
Bingöl Merkezli Organize Suç Örgütü Operasyonu: 18 Tutuklama
Bingöl merkezli 4 ilde organize suç örgütüne yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda gözaltına alınan şüphelilerden 7'si tutuklandı. Soruşturma kapsamında daha önce tutuklananlarla birlikte toplam tutuklu sayısı 18'e yükseldi.
16.05.2026
15:33
Bingöl'de 'Masa Tenisi Bal Turnuvası' Heyecanı Başlıyor
Bingöl'de masa tenisi tutkunlarını bir araya getirecek 'Bingöl Masa Tenisi Bal Turnuvası' için geri sayım başladı. Karşıyaka Spor Salonu'nda düzenlenecek turnuvada dereceye giren sporcuların ödülleri ise 'karakovan balı' olacak.
16.05.2026
15:32
Bingöl'de Karla Mücadele Mayıs Ayında da Devam Ediyor
Bingöl'de etkisini sürdüren yoğun kar yağışı nedeniyle yüksek rakımlı bölgelerde karla mücadele çalışmaları mayıs ayında da devam ediyor. İl Özel İdaresi ekipleri, ulaşıma kapanan köy ve mezra yollarını yeniden açmak için yoğun mesai harcıyor.
16.05.2026
15:24
CHP'li Türeli: 'Çiftçi Desteklenmeli'
CHP İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli, Dünya Çiftçiler Günü kapsamında Bingöl Ziraat Odası'nı ziyaret etti. Türeli, tarım ve hayvancılığın stratejik bir alan olduğunu belirterek, çiftçilerin desteklenmesi ve ithalatın azaltılması gerektiğini söyledi.
16.05.2026
15:21
Bingöl'de Eğitime Destek Platformu Toplantısı Yapıldı
Eğitime Destek Platformu'nun Mayıs ayı genişletilmiş il toplantısı, Bingöl Valisi Cahit Çelik başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, eğitim alanında yürütülen çalışmalar ve kurumlar arası iş birliği konuları ele alındı.
16.05.2026
15:20
BİŞHAK Başkanı Baysal'dan DEM Parti'nin Yürüyüş Çağrısına Tepki
Bingöl Şehit Aileleri, Gazileri ve İnsan Hakları Derneği (BİŞHAK) Başkanı Vahap Baysal, DEM Parti'nin 'Barış İçin Adım At' temasıyla Bingöl'de düzenlemeyi planladığı yürüyüşe tepki gösterdi. Baysal, Bingöl halkının önceliğinin huzur ve birlik ortamı olduğunu söyledi.
15.05.2026
20:21
Bingöl'den '#temizekranhareketi' Çağrısı
Bingöl İslami Kardeşlik ve Dayanışma Platformu, Türkiye genelinde eş zamanlı yapılan ortak açıklamayla televizyon ve dijital platformlardaki içeriklere tepki gösterdi. Platform, '#temizekranhareketi' etiketiyle başlatılan sosyal medya kampanyasına destek çağrısında bulundu.
14.05.2026
18:52
Bingöl Üniversitesi'nde Hotkat/Heftkat Böreği ve Bingöl Arı Poleni Projeleri Tanıtıldı
Bingöl Üniversitesi bünyesinde, 'Bingöl Mutfağına Özgü Heftkat/Parğaç Böreğinin Coğrafi İşaret Potansiyelinin Ortaya Konması ve Tescillenmesi' başlıklı proje kapsamında Bingöl Hotkat/Heftkat Böreği'nin coğrafi işaret sürecine ilişkin sunum ve duyusal analiz çalışmaları gerçekleştirildi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın