Varol'dan Bayram'a çok sert HDP çıkışı! | HABER YORUMLARI
MHP İl Başkanı Varol, ESOB Başkanı Ali Bayram'ın CHP Milletvekillerinin ziyaretinde sarf ettiği sözlere sert çıktı: 'Bırakınız ülkücü olmayı vatan-millet sevdasının emaresi bile olsaydı asla bölücü terör örgütünün siyasi temsilcilerine oy vermek gibi bir düşüncesi olmazdı.'
MHP köklü bir parti ama Bingöl teşkilatının 30 yıldır ülkücülük adına gösteriş dışında bir kaç hareket dışında slogan dışında ne bir hizmetini gördük ne faydasını akraba arkadaş çetesi ele almış
Senden bingöl halkının bir ferdi olarak ricam lütfen artık menfaat çıkar için yıllardır yapıştığın mhp il başkanlığı koltuğunu bırak çünkü geldiğin günden beri şahsın adına hiç bir başarın yok anca gündemde kalmak için sağa sola saldırıp laf yapıyorsun o partide aday olan değerli insanların başarılarını kendine mal ediyorsun kenara çekilde bi zahmet o koltuğu hakeden insanlar otursun sevilmiyorsunuz istenilmiyorsunuz yönetiminle beraber bir an önce toplu olarak istifa etmeniz memleketimiz için hayırlı olur artık genç dinamik kültürlü eğitimli aydın birikimli donanımlı bedel ödemiş istiyoruz
Sizin yasiniz kadar Ali Bayramin bu ulkede ülkücü gecmisi bulunmakta. Ali Bayramin söylediklerini anlamadan tartmadan nereye dokundugunu bilmeden tek bir kelimeye takilmis kirli siyaset yapiyorsunuz. Ve bu sizlere yakismadi. Egerki Bingölde sayili insanlardan biri bunlari söylüyorsa donun bir yaptiklariniza bakin. Sadece koltukta oturup siyaset yapmak ulkuculuk degildir. Ali Bayramin genc yasindan beri bu memleket ve memleket esnafi icin yaptiklari arsivlerde kayitlidir. Bi araştırın derim. Partiyi tenzih ederim ama Sizin ne katkiniz oldu bir aciklayinda bilelim. Saygilarimla..
bu adam ben siyasi kimliğimi bir kenara bırakıp, sivil toplum kuruluşu olarak bunu söylüyorum demeye getiriyor. yani şuan herkes bu düşünceye sizin tarafınızdan itiliyor diyor önüne geçin diyor size ama siz sırf gündem yaratmak için bu şekilde açıklama yapıyorsunuz. başkanın sözleri farklı yöne çekilip kesilip biçilmiştir. her zaman ki chp zihniyeti işte. sizde buna çok rahat düştünüz tebrikler.
Her bireyin oyu, kendi inisiyatifindedir. İsteyen istediği partiye oyunu verir. ekonomiyi nasıl düzeltiriz sayın varol esnaf ne halde, sahaya inmeye, esnafı, vatandaşı dinlemeye cesaretiniz varmı
Bingöl Valisi Cahit Çelik, Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla Gazze'deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere vekâlet yoluyla kurban bağışında bulundu.
24.04.2026
18:05
Jandarmadan kaçamadılar: 7 Kişi Tutuklandı
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı'nın 17-24 Nisan tarihleri arasında yürüttüğü çalışmalarda aranan 7 şahıs yakalanarak tutuklandı, çeşitli suç unsurları ele geçirildi.
24.04.2026
18:04
Emin Varan, MHP Bingöl İl Başkanı Oldu
Varan'ın önümüzdeki günlerde teşkilatlanma çalışmalarına başlayarak yeni yönetimi oluşturması bekleniyor.
24.04.2026
13:11
Halkoyunları Grup Yarışması Bingöl'de
Bingöl dahil 3 ilden 11 ekip ve yaklaşık 200 sporcunun katılacağı yarışma 25 Nisan 2026 Cumartesi günü saat 11:00'de Bingöl Karşıyaka Spor Salonu'nda başlayacak. Dereceye giren ekipler Türkiye finalinde illerini temsil edecekler.
24.04.2026
11:45
2026 Kurban Hizmetleri Tebliği yayımlandı
2026 yılı kurban hizmetleri tebliği, dini ve sağlık kurallarının yanı sıra çevre temizliğine odaklanarak kurban kesimlerinin düzenlenmesini amaçlıyor. Hayvanlara daha az acı veren yöntemler vurgulanırken, kesimlerin düzenli alanlarda yapılması teşvik ediliyor. Kurallara uymayanlar ise para cezası uygulanacak.
24.04.2026
11:16
Bingöl'de Doğalgazda Kademeli Fatura Dönemi!
4 Nisan'da yürürlüğe giren kademeli doğalgaz faturalandırması Mayıs ayı itibarıyla faturaya yansıyor. Bingöl'de belirlenen tüketim limitini aşan aboneler, yalnızca aşan kısmı değil tüm tüketimlerini daha yüksek tarifeden ödeyecek.
24.04.2026
10:45
Bingöl'de kazadan kaçan tır refüje girdi
Bingöl'de bir tırın otomobile çarpmamak için refüje girmesi sonucu meydana gelen kazada şans eseri yaralanan olmadı.
23.04.2026
22:02
Bingöl UMKE'ye Dünya Sağlık Örgütü Bayrağı!
Bingöl UMKE Lojistik, Eğitim ve Operasyon Merkezi, uluslararası verifikasyon sürecini tamamladı. Düzenlenen törende Dünya Sağlık Örgütü bayrağı teslim edilirken, merkezin üç farklı EMT yapısıyla dünyada bir ilke imza attığı vurgulandı.
23.04.2026
21:52
Vali Çelik makamını Muhammed Selim'e devretti
Bingöl Valisi Cahit Çelik, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında koltuğunu Muhammed Selim Kısa'ya devretti.
23.04.2026
18:14
Ilıcalar Bölgesinin Sorunları Meclis Gündeminde
HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili Şahzade Demir, TBMM'de yaptığı konuşmada Bingöl merkez Ilıcalar beldesi ve çevre köylerde yaşanan yol, su, eğitim ve sağlık sorunlarının çözülmesini istedi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın