Varol'dan Bayram'a çok sert HDP çıkışı! | HABER YORUMLARI
MHP İl Başkanı Varol, ESOB Başkanı Ali Bayram'ın CHP Milletvekillerinin ziyaretinde sarf ettiği sözlere sert çıktı: 'Bırakınız ülkücü olmayı vatan-millet sevdasının emaresi bile olsaydı asla bölücü terör örgütünün siyasi temsilcilerine oy vermek gibi bir düşüncesi olmazdı.'
@Misafir Kullanıcı Ali Bayram kişisel oyunu ister HDP ye ister ABD ye verir bunda sorun yok fakat bir zümreyi temsil ediyorsan o zaman siyasi görüşünü açıklayamazsın. Ilk secimde esnafa faydalı işler yapan bir oda başkanı gelmesi dileğim ile.
ali bayrami bütün bingöl taniyor ,bingöl halki ali bayrami sever ,sen kimsin seni kim taniyor,sonuna kadar katiliyorum ali bayrama cok güzel konusmus,mhp bu ülkeye sadece kan ve göz yasindan baska birsey vermemistir,tek bir politkasi var kürt düsmanligi onu elinden alirsan geriye hicbir sey kalmaz..
@Misafir Kullanıcı Ali Bayramı kendi adına sev sevilecek ne tarafı varsa bu Ali Bayram denen şahsi muhterem nedense her taşın altından çıkıp beyanları oluyor...Hdpkk seviciligide varmış demek ki
Hayretler içerisinde okudum. Bir il başkanı,yasal haklarımızı kullanırız. Bir vatandaş olarak soruyorum acaba hangi yasada ülkücü mhpden olur yazıyor? 25 yıldır orda sizler varsaniz zaten adam münasebet kurmayarak en doğrusunu yapmış. Siyaseten bu şehre ne katkınız oldu teşkilat olarak 25 senede? Kişisel işleri halletmek mi ülkücülük? Yoksa arazi mafyaciligi oynamak mı? İhale kovalamak mı?
Hiç bir ülkücü MHP ye oy vereceğime HDPKK veririm daha iyi demez. Bunu diyenin zikrinde fikrinde zaten kaymışlık vardır. Gerçek vatansever ülkücüler hayatları boyunca HDPKK ya karşı mücadele vermişlerdir ve vermeyede devam edeceklerdir. Ali Bayram 12 eylül de teşkilat görevde bulunmuş fakat akabinde ülkücü camia ile arasına mesafe koymuş ve 40 yıldır teşkilata gitmisligi yoktur. Nasıl ülkücü MHP li olur?
Tebrikler Nurettin Başkan kalemine sağlık. Ali Bayram öyle saçmalamış ki pkk bile açıklamasına şaşırmıştır. Buraya yazıyorum bu adam deva partisinden oğlunu aday yapacaktır.
Bingöl'de KYK öğrencileri 'Komşum Projesi' çerçevesinde yurtta hazırlanan yemekleri komşuların iftar sofrasına ulaştırarak dayanışma örneği sergiliyor.
06.03.2026
02:47
Havalimanı kapanıyor ama bilet satılıyor!
Bingöl Havalimanı bakım çalışmaları nedeniyle bayram bitiminde kapanacak ancak bazı havayolu şirketlerinin kapanma tarihinden sonra da bilet sattığı, sonrasında da 'olumsuz hava koşulları' nedeniyle bileti iptal ettiği görüldü. Bayram dönüşü mağdur olmamak için dikkat edin!
06.03.2026
02:45
Bingöl'de 'Bağımlılığa Dur De' Söyleşisi
Bingöl Üniversitesi tarafından Yeşilay Haftası kapsamında düzenlenen 'Geleceğini Koru, Bağımlılığa Dur De!' başlıklı söyleşide öğrenciler bağımlılık konusunda bilgilendirildi.
05.03.2026
02:42
Bingöl'de Yıkılan 4 Okul İçin İhale Süreci Başladı
6 Şubat 2023'te meydana gelen 2023 Kahramanmaraş Depremleri sonrası Bingöl'de riskli olduğu belirlenerek yıkılan 4 okulun yeniden yapımı için ihale ilanları yayımlandı. İhaleler mart ayı sonunda gerçekleştirilecek.
05.03.2026
02:02
Bingöl Belediyesi ESK arsasını da aldı
Yakın zamanda Devlet Su İşleri 94. Şube Müdürlüğü arsasını alan Bingöl Belediyesi, bu kez Bingöl-Muş yolu üzerindeki Et ve Süt Kurumu bahçesindeki yaklaşık 40 dönümlük arsayı satın aldı.
05.03.2026
02:01
Akaryakıtta Eşel Mobil Sistemi Yeniden Devrede
Cumhurbaşkanı Kararı'nın Resmi Gazete'de yayımlanmasıyla birlikte eşel mobil sistemine geçildi. Petrol fiyatları ve döviz kurlarına bağlı artışların yüzde 75'i ÖTV'den karşılanacak.
05.03.2026
02:00
Ramazan'da İstanbul'dan Bingöl'e Gönül Köprüsü
İstanbul'da yaşayan Bingöllü iş insanı Umut Övün ve gönül dostları tarafından Ramazan ayı dolayısıyla hazırlanan gıda yardımı, Bingöl merkez ve Genç ilçesindeki ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.
05.03.2026
02:00
Bingöl'de 36 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı
Bingöl'de 39 ayrı dosyadan toplam 36 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı.
05.03.2026
01:58
Bingöl Umut Kervanı'ndan milyonluk yardım
Bingöl Umut Kervanı Derneği, 2026 yılı Şubat ayında 1.036 aileye 1 milyon 185 bin 448 TL ayni ve nakdi yardım ulaştırdı. Yurt dışı ve Gazze'ye gönderilen destekle birlikte toplam yardım tutarı 2 milyon 450 bin 848 TL'ye ulaştı.
05.03.2026
01:57
Bingöl'de öğrencilere deprem tatbikatı
Bingöl'de 1-7 Mart Deprem Haftası dolayısıyla kapsamlı bir deprem eğitimi ve tatbikat programı gerçekleştirildi. Vali Çelik; 'Vatandaşlarımızın afet anında nasıl hareket etmesi gerektiğini bilmesi büyük önem taşıyor' dedi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın