Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Genel Başkan Yardımcısı ve Bingöl Milletvekili Dr. İdris Baluken, 'Başbakan hem suçlu hem güçlü rolünü oynamaya çalışmaktadır. Başbakan Bursa, Ankara, Erzurum belediyelerinin yaptığı insani yardımlar üzerinden siyasi kazanç elde etme arayışındadır' dedi.
Dogru soyluyorsunuz sayin Baluken. Basbakan Somaliye 580 milyon yardim etti. Ama Van' a 5 milyon bile zorla iki gun sonra yardim ettiler. Eger devlet doga felaketlerinde halka hizmet vermiyorsa sayin Baluken bu konu hakkinda soru sorma hakki vardir. Demokratik bir toplumda devlet halka hizmet ve hesap vermek zorundadir.
başka işiniz yokmu depremi bile siyasi ranta kullanıyorsunuz idris bey.ben bir zaza olarak depreme üzülen bütün türkiyeli kardeşlerime teşekkür ediyorum.keşke bdp ye oy vermeseydim
Maşaallah. Vekilimiz konuşacak bi şeyler bulmuş. Canım kardeşim başbakan olayın olduğu gün kızılay başkanından bile önce gitti oraya. biz sizin değil oraya, asıl görev yeriniz olan Ankara'ya gidip göreve başlamanızı 3 ay bekledik. Sevsinler vekilimi. Başbakan oraya giderken BDP li Van Belediyesi de cenaze aracını Malatya'ya terörist cenazesini almaya yollamış. Herkes Van'a ambulans yollarken BDP li başkan Malatyaya yollamış. Çoook duyarlısınız canııım!
:)))))))yaww neden bu kadar zorunuza gidiyor anlamadım SAYIN idris baluken çok değerli bir insandır bingöl seninle grur duyuyor bingöl seninle onur duyuyor...
sayın baluken başbakan doğru söyledi ama taş ve molotof atmada hemen organize oluyorsunuzda neden afette organize olupta halkımıza yardım etmiyorsunuz ama sizin derdiniz halka yardım değilki siz kürt halkını köle gibi kulanıp ölümünü seyretmekle meşgülsünüz
idris baluken sen artık fazla olmya başladın sana oy verdiğime oyle pişmanımki şimdi seçim olsa değil sana oy su vermezdim..sen artı bingöllün miletvekili değilsin sen aponun mltv sin sen boş konuşyorsun..vana tüm türkiyeden yardım gitti ve herkes elinden geleni yaptı sadece bdp hariç siz depremi bile siyasete alet etiniz ve bidaha çirkin yüzünüzü gösterdiniz..idris bey kendini fazla rezil etme geç otur yerinde sen boyle yaptıkça kendi kendini bitiriyorsun kişiliğinede saygım vardı artık onada yok..inşallah okuyorsundur bu yorumları
İdris siz olsanız enkazı birgünde kaldırısınız.Çünkü sizin insana verdiği değer belli.altında can olup olmadığına bakmaksızın bir günde kepçelerle kamyonlarla kaldırırsınız. Vanda BDP depremden rant sağlamak dışında ne yaptı.Ben bir kürt olarak elimi vicdanımı koyuyorum devlet vanda elinden elini yaptığını düşünüyorum. hangi ülkede 6 saat için 1400 arama kurtarma ekibi deprem bölgesine ulaşabiliyor.bana japonyada bu yıl yaşanan depremde japonya türkiyeden daha mı hızlı ve organizeli hareket etti.Lütfen vicdanlı olalım.
hadi canım sende sırf konuşmak için atıyorsun. kimin ne olduğunu gayat iyi biliyoruz efendi. çocuklara masal anlatıyorsun. bu milleti yıllarca sömürdünüz. kardeşi kardeşe düşman ettiniz. ama asil ulusumuz gösterdiki biz birbirimizin aynasıyız. doğu batı farketmez hepimiz kardeşiz. şimdi zorunuza gidiyor değil mi?
size oy verirken o kadar içten verdimki şimdi sizin 3. basına çıkmanızla sizden iğrendim ellerimi kırmak istiyorum tanıdığımız o kişilikli dik ağırbaşlı idris bey değilsizin artı kürt meselesi çözme gibi bir zihniyet yok partinizde ve şuan yapılacak bir seçimde her taraftan yıkılırsınız parti olarak zaten çöktünüz yazılar olsun artık diyecek sözüm yok
Bingöl'de çeşitli suçlardan aranan 3 şüpheli yakalandı. Hakkında 4 yıl 2 ay hapis cezası bulunan şahıslardan birinin 33 farklı suç kaydı olduğu ortaya çıktı.
27.05.2025
17:56
Feci Kaza: 1 Ölü, 2 Ağır Yaralı
Bingöl-Elâzığ yolunda tır ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 2 kişi de ağır yaralandı.
Millî Eğitim Bakanlığınca, kadrolu öğretmenlerin iller arası isteğe bağlı yer değiştirme başvuruları 28 Mayıs-2 Haziran 2025 tarihleri arasında alınacak. Atamalar ise 3 Haziran'da gerçekleşecek.
27.05.2025
17:29
Bingöl HEM'den yılsonu sergisi
Emeği geçenleri tebrik eden Bingöl Valisi Usta: 'Ben bu ürünlerde kültür dünyamızı, insanımızın yaratıcı zekasını, dün ve bugünü bir araya getirebilme yeteneğini görüyorum. Bu programlarda Selçukludan Osmanlıya örf ve adetlerimizi, üretim ve sanata ait müktesebatı inovatif yaklaşımlarla güncel hayatın içine taşımamız, yeni nesillere aktarmamız gerekiyor dedi.
27.05.2025
17:02
Bakanlık duyurdu: Anne sütü satışı yasaklandı
Ticaret Bakanlığı, aldığı kararla anne sütünün perakende ticarete ve e-ticarete konu edilerek satışının yasaklandığını duyurdu.
27.05.2025
15:53
Sigaraya bir zam daha geldi!
JTI grubuna ait Winston ve Camel gibi markaların fiyatları 75 TL'den başlayıp 91 TL'ye kadar yükseldi. Tekel Bayileri Derneği Başkanı Erol Dündar, 'Bir maliyet zammı da sigaraya' diyerek yeni fiyatları duyurdu.
27.05.2025
00:11
Bingöl Valisi Usta'dan orman yangınları için önemli uyarı!
'Önemli olan yangını söndürmek değil, çıkmasına fırsat vermemektir' diyen Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta; 'Bir izmarit, bir cam parçası, bir anlık dalgınlık; binlerce dönüm ormanı ve yılların emeğini yok edebilir' dedi.
26.05.2025
20:24
TOKİ'nin Bingöl'de satacağı 500 konut için fiyatlandırma yapıldı
Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı'nca Bingöl merkez Kültür Mahallesi sınırlarında (Genç yolu) inşa edilen 800 konuttan 500'ü için için fiyatlandırmalar yapıldı, duyurular ilan edildi. Kurası daha önce çekilen konutlarla ilgili sözleşme takvimi de de açıklandı.
26.05.2025
19:02
Kabinede 8 bakan değişecek iddiası! Cevdet Yılmaz detayı…
Uzun süredir konuşulan Kabine'de değişim olacağına yönelik iddialarla ilgili çarpıcı bir gelişme yaşandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, hangi isimlerle yola devam edeceği ve değişimin tarihiyle ilgili paylaşılan bilgilerde, 8 bakanın değişeceği, 2 yeni bakanlığın geleceği öne sürülürken, Cumhurbaşkanı Cevdet Yılmaz'la ilgili detay da dikkat çekti!
26.05.2025
17:14
Bingöl Belediyesi'nden Vergi Uyarısı: Son Gün 30 Mayıs
Bingöl Belediyesi, emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergisine ait birinci taksit ödemelerinin 30 Mayıs 2025 Cuma gününe kadar yapılması gerektiğini bildirdi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın