Başkan Arıkan yeni dönem için ne vadediyor? İşte 41 projesi… | HABER YORUMLARI
Proje Tanıtım Lansmanında 41 yeni projesini açıklayan Bingöl Belediye Başkanı ve AK Parti Adayı Erdal Arıkan; 'Depreme dirençli, yeşilin hâkim olduğu, çevreci ve insan odaklı bir şehir inşa ederken, sosyal ve kültürel alanlarda da yepyeni bir vizyonun temellerini yükselteceğiz' dedi. Arıkan'ın askeri alanın dönüşümüne dair vizyon projesi ise büyük heyecan uyandırdı.
Beledıye bır hat arabası alamıyor düzgün duraklarımız bıle yok bu projelerı büyük şehırler bıle yapamıyor erdal bey bu butçeyle nasıl yapacak hayal kandırmaca
Eyer bi ulkede secim surekli gundemdeyse o ulke hic bir kurumuyla gelismemis ve randa donusmus eyer insanlar rand ve cikar pesinde deilse bu karabalik bu.militalizim neye belediye baskanin gorevi secimle goreve gelmek gelen butceyle hizmet etmek.butun gelismis ulkelerde boyle.ama bizde ihale verme ese dosta gerek olmayan yerlere odenek cikartma cebine indirme yoksa bi secim niye bu kadar hayati oneme sahip olsun.
Belediye Halk otobüsünü alsın artık. Halk otobüsünü istiyoruz neden gündemde değil neden susuyorsunuz. Bingöl belediyesi önce bı Halk otobüsü alsın sayın cumhurbaşkanımız da duysun okusun bilsin Bingöl'de belediye Halk otobüsü yok
Geçen dönem de 20 projeden 3 ünü yapmış adam bu dönem geçen dönem yapamadıklarını da eklemiş yeni projeler açıklamış. Kafe işletmecisi bir beden eğitimi öğretmeninden be projesi beklersin
Emin olun hiç biri olmayacak kendimi bildim bileni bu projeler her secimde aynı senaryo kendi çıkarları için ceplerini biraz daha doldurmak komikler ama bunlara halen oy verenlere ne diyeceksiniz toplum şehir sizin omzunuzda degil 80 il işte bizle dalga geciyor
Bence Erdal Arıkan gereksiz yere proje vaadinde bulunuyor. Hiç bir vaat'te bulunmasa da yine seçileceğini biliyor. Hizmete ne gerek var Ak partinin adayı olması yeter malesef bingöl meseleye böyle bakıyor.
TBMM Genel Kurulu, yüzde 40 ve üzeri ortopedik engeli nedeniyle ehliyet alamayan vatandaşlara 10 yılda bir defaya mahsus ÖTV'siz araç alma hakkı tanıyan düzenlemeyi onayladı. Araçlarda 2.8 milyon TL limit ve yerlilik şartı aranacak.
03.04.2026
04:35
Sosyal medyaya 15 yaş sınırı! Komisyonda kabul edildi
TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu'nda kabul edilen kanun teklifiyle sosyal medya platformları 15 yaşını doldurmamış çocuklara hizmet sunamayacak ve bu hizmetin sunulmaması konusunda yaş doğrulama dahil gerekli tedbirleri almakla yükümlü olacak.
03.04.2026
04:33
Rençber Aziz'in 'Bingöl Dağları Dumandır' eseri TRT repertuarında
Bingöl'ün efsanevi halk ozanı Rençber Aziz'in Türkçe seslendirdiği 'Bingöl Dağları Dumandır' adlı eser, yapılan çalışmaların ardından TRT repertuarına alındı. Kardeşi Hasan Berdibek; 'Bu eser sadece bir türkü değil, aynı zamanda bu toprakların sesi ve abimin hatırasıdır' dedi.
03.04.2026
04:32
Göynük Çayı için Meclis çıkarması!
Göynük Çayı Havzası Çevre Köyleri Komisyonu üyeleri, Bingöl milletvekilleriyle Ankara'da bir araya gelerek HES projelerine karşı tepkilerini iletti; 'Göynük Çayı; doğamız, tarımımız ve geleceğimizdir. Bu ekosisteme zarar verecek hiçbir projeyi kabul etmiyoruz!'
03.04.2026
04:24
Bingöl'de 19 öğrenci hafızlık belgesi aldı
Bingöl İl Müftülüğüne bağlı kurslarda eğitimlerini tamamlayan 19 öğrenci, hafızlık tespit sınavını başarıyla geçerek belge almaya hak kazandı.
03.04.2026
04:23
Bedelli askerlik ücreti 417 bin liraya çıkarıldı
Bedelli askerlik tutarının 417 bin liraya çıkarılmasını öngören düzenlemenin de içinde bulunduğu torba kanun teklifi, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi. Diğer düzenleme başlıkları ise şöyle;
03.04.2026
04:22
Bingöl İl Genel Meclisi Başkanlığı'nda Nihat Doğu güven tazeledi
Bingöl İl Genel Meclisi'nde yapılan seçimde AK Parti adayı Nihat Doğu, 15 oy alarak yeniden başkan seçildi. Doğu, 'Bingöl için ortak paydada buluşmayı sürdüreceğiz' dedi.
03.04.2026
04:19
Bingöl'de kış uykusundan uyanan ayılar karla karşılaştı
Bingöl'de kış uykusundan çıkan bir bozayı ve üç yavrusu, karla kaplı arazide dron ile görüntülendi. Nadir anlar doğa gezgini Doğuş Başak tarafından kaydedildi.
02.04.2026
04:00
SMS ve Yapay Zekâ Dolandırıcılığına Önlem
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile BTK'nın ortak çalışması sonucu yürürlüğe giren yeni düzenleme ile SMS ve yapay zekâ destekli dolandırıcılıklara karşı kapsamlı tedbirler devreye alındı. Yeni düzenleme ile URL içeren yurt dışı mesajlar engellenirken, izinsiz arama ve pazarlama faaliyetlerine de sınırlama getirildi.
02.04.2026
03:46
Bingöl'de 12 Yıl 6 Ay Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı
Bingöl'de polis ekiplerinin çalışması sonucu, çeşitli suçlardan hakkında kesinleşmiş 12 yıl 6 ay hapis cezası bulunan şahıs yakalanarak cezaevine gönderildi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın