Vaka sayısının bütün sebebi şehir içi otobüsleri koyun yükler gibi üst üste biniyoruz şoföre alma diyoruz bana dönüp şu lafı kullanıyo 65 kişi alma iznimiz var diyor sayın valim trafik polislerin acilen bu duruma el atmasını istiyoruz uymayana yüklü bi para cezası uygulansın tskler
Sağlık bakanlığı ve içişleri bakanlığından ricamiz şu seyehat kısıtlaması olsun gerçekten çok sıkıntılı süreç yaşıyoruz, sadece izinli seyahatlar olsun bide 65 üstü engelli kardeşlerimiz bu süreçte evde kalmaları için hem onlar için hemde ülkemiz için faydalı olur umarım bu yorumu yetkililer dikkate alır.
Çin gibi bizim ülkede başka şehirden başka şehire geçmek isteyenlere test uygulasa daha sağlıklı ve güvenilir olur. Yoksa diğer türlü vaka sayısı sürekli artacaktır.
Yılmaz: 'Terörsüz Türkiye, çok daha güçlü bir Türkiye demektir'
AK Parti Bingöl Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bingöl'de yaptığı konuşmada terör yapılanmalarının dış güçler tarafından araç olarak kullanıldığını belirterek, 'Terörsüz Türkiye, güçlü ve huzurlu bir geleceğin anahtarıdır' dedi.
30.12.2025
14:59
Hisarcıklıoğlu'na Fahri Hemşehrilik Beratı
Bingöl Belediye Meclisi'nin oy birliğiyle aldığı karar doğrultusunda, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'na Fahri Hemşehrilik Payesi ve Beratı verilmesi kararlaştırıldı. Kararın ardından, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Dr. Cevdet Yılmaz'ın teşrifleriyle düzenlenen törenle paye ve berat takdim edildi.
30.12.2025
14:29
'Korsan emlakçılar piyasayı manipüle ediyor'
Mülk ve kira fiyatlarındaki kontrolsüz artışların korsan emlakçılardan kaynaklandığını belirten Tüm Emlakçılar Derneği Bingöl Başkanı Serhat Bukan, yetki belgesi olmayan kişilerin sektöre verdiği zarara dikkat çekerek; 'Bu meslekle ilgisi olmayan şahıslar hem vatandaşları mağdur ediyor hem de mesleğimizi yıpratıyor' dedi.
30.12.2025
14:04
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: 'Türkiye, belirsizlikler ortasında istikrar adası'
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bingöl'de yaptığı konuşmada Türkiye'nin küresel belirsizliklere rağmen büyümesini sürdürdüğünü belirterek, 'Savaşların ve çatışmaların ortasında istikrarla yoluna devam eden bir Türkiye var' dedi. Yılmaz, Türkiye ekonomisinin bu yıl 1,5 trilyon doları aşacağını, enflasyonda ise 2027'de tek haneli rakamların hedeflendiğini söyledi.
30.12.2025
13:26
Bayraktar, Kadın Meclisi'nin Kitap Atölyesinde Okurlarla Buluştu
Bingöl Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından Turhan Kitap-Kırtasiye'de düzenlenen Kitap Atölyesi programında Gazeteci Yazar Hakim Bayraktar, Aşkın Sağı Solu adlı romanı üzerine söyleşide bulundu ve kitaplarını imzaladı.
2025–2026 Mesleki Yarışmaları Bingöl il finallerinde Kur'an-ı Kerim, hafızlık, ezan ve hutbe okuma dallarında Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, lise ve ortaokul kategorilerinin tamamında dereceler elde ederek Bingöl'ü bölge finallerinde temsil etme hakkı kazandı.
30.12.2025
12:07
Üç Aylarda Gönül Köprüsü Kuralım
Zorlu kış şartlarında ihtiyaç sahiplerine umut olmak isteyen Bingöl Umut Kervanı Derneği, üç ayların bereketini ihtiyaç sahibi ailelerle paylaşmak için Bingöl halkını yardımlaşmaya davet etti.
30.12.2025
11:53
AFAD Bingöl'de personel alacak
AFAD, Bingöl'de koruma, temizlik ve teknisyen kadroları için personel alımı yapacak. Başvurular 5–12 Ocak tarihleri arasında Kariyer Kapısı üzerinden alınacak.
DEAŞ terör örgütüne yönelik Bingöl dahil 21 ilde icra edilen eş zamanlı operasyonda 357 örgüt mensubu yakalandı.
29.12.2025
17:51
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın Bingöl programı netleşti
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Cevdet Yılmaz, 30 Aralık 2025 Salı günü bir dizi program ve açılış için Bingöl'e geliyor. Ziyaret kapsamında ödül töreni, okul açılışları ve Kentpark temel atma töreni gerçekleştirilecek.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın