Vaka sayısının bütün sebebi şehir içi otobüsleri koyun yükler gibi üst üste biniyoruz şoföre alma diyoruz bana dönüp şu lafı kullanıyo 65 kişi alma iznimiz var diyor sayın valim trafik polislerin acilen bu duruma el atmasını istiyoruz uymayana yüklü bi para cezası uygulansın tskler
Sağlık bakanlığı ve içişleri bakanlığından ricamiz şu seyehat kısıtlaması olsun gerçekten çok sıkıntılı süreç yaşıyoruz, sadece izinli seyahatlar olsun bide 65 üstü engelli kardeşlerimiz bu süreçte evde kalmaları için hem onlar için hemde ülkemiz için faydalı olur umarım bu yorumu yetkililer dikkate alır.
Çin gibi bizim ülkede başka şehirden başka şehire geçmek isteyenlere test uygulasa daha sağlıklı ve güvenilir olur. Yoksa diğer türlü vaka sayısı sürekli artacaktır.
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Bingöl'de yapılacak olan 2 bin 59 konutun kurası çekildi. İşte kura sonuçları;
11.01.2026
00:06
Bingöl esnafı yeni başkanını seçti
Sonuçların hayırlara vesile olması dileğinde bulunan ve uzun yıllar başkanlık göreviyle Bingöl esnafına hizmet eden Yılmaz Çapak'a teşekkür eden Bingöl Esnaf Sanatkârlar Odası'nın Yeni Başkanı Zülküf Alpay; 'Üstlendiğimiz sorumluluğun ve omuzladığımız yükün ağırlığının farkındayız' dedi.
11.01.2026
00:05
AK Gençlik Süper Kupa Heyecanını Birlikte Yaşadı
AK Parti Bingöl İl Gençlik Kolları Başkanı Enes Aslan, salona yoğun ilgi gösteren gençlere ve etkinliği onurlandıran tüm katılımcılara teşekkür etti.
11.01.2026
00:02
Bingöl İtfaiyesi 2025'te 500'e Yakın Olaya Müdahale Etti
Bingöl Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, 2025 yılı faaliyet raporunu açıkladı. Kent genelinde yıl boyunca 405 yangın, 46 trafik kazası ve 15 intihar vakasına müdahale eden ekipler; 40 vatandaşı ve 128 hayvanı kurtardı, 4 bin 300 kişiye de eğitim verdi.
10.01.2026
13:22
Bingöl'de 161 köy yolu ulaşıma kapandı
Bingöl'de yoğun kar yağışı nedeniyle kent genelinde 161 köy yolu ulaşıma kapanırken, ekiplerin çalışması aralıksız sürüyor.
10.01.2026
11:35
Bingöl Firmasına Ait Yolcu Otobüsü Kaza Yaptı: 9 Yaralı
Yetkililer, bölgede buzlanmanın etkili olduğunu belirterek sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı. Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.
10.01.2026
11:32
Yoğun kar geçit vermedi! Ekipler seferber oldu
Yoğun kar nedeniyle yolda mahsur kalan ambulanslar, hızlı müdahaleyle yeniden hareket ettirildi; ekipler sağlık hizmetlerinin aksamaması için seferber oldu.
10.01.2026
01:04
Bingöl Basın Konseyi'nden Gazeteciler Günü Programı
Kentin hafızasını taşıyan yerel basının zor koşullara rağmen görevini sürdürdüğüne dikkat çekilen programda Başkan Arıkan, Vali Ahmet Hamdi Usta'ya Belediye Meclisi kararıyla 'Fahri Hemşehrilik Beraatı' verileceğini duyurdu.
09.01.2026
23:51
Ormangören: 'Yerel basın kentin aynasıdır'
Yerel basının imkânsızlıklar içinde dahi kentin gerçeklerini görünür kılmaya devam ettiğini belirterek basın emekçilerine teşekkür eden DEM Parti İl Eş Başkanı Sedat Ormangören, Bingöl'de zor koşullarda çalışan gazetecilerin kentin hafızasını taşıyan önemli bir görev üstlendiğini vurguladı.
09.01.2026
23:38
Bingöl'de hırsızlık yapan şüpheli tutuklandı
Bingöl'de hırsızlık yapan ve polis ekipleri tarafından yakalanan şüpheli, sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın