HDP'nin 'Toplu Taşıma' Önergeleri Reddedildi | HABER YORUMLARI
Halkların Demokratik Partisi(HDP) Belediye Meclis grubunun, 'belediye otobüsü' ve '65 yaş üstü ve engelli kartlarının belediyeye devredilmesi' önergeleri reddedildi.
Boşverin önerge falan vermeyin öyle kinlenmişki toplum kendi hak hukukunu Bile Ayaklar altına almış hale gelmiş yazık. HDP nin taktirle karşılanacak önergesine bile tahammül Yok..
Slm arkadaşlar bir bingöllü olararak neden bingol belediyesinde otobüs yok neden yok anlamış değiliz. Bingolluye bingollulere yapılan zulümdür. Bunlara neden göz yumuluyor ya allah var çoluk çocuk rizkimizin fazlasını bunlara veriyoruz ben hakkimida helal etmiyorum kim olursa olsun olan garibana oluyor bir daha siyaset bana vaatlerle gelmesin vaatlerdede bulunmasın artık inandırıcı değilsiniz hakkım haram olsun haram olsun haram olsun
erdal arıkana ailece oy verdik..hizmet istedik..Dürüstçe hizmet istedik bu memlekete..Ama 2 yıl geçti malasef koca bir 0 ... Elim kırılsaydı oy vermeseydim..Baki olan Allahtır o koltuktan kimler geldi kimler geçti..3 yıl çok uzun bi süre değil..Kimki yetimin mazlumun hakkını yiyorsa Allah ondan hesap sorsun..kimki taş üstüne taş koymuş Allah ondan razı olsun..
Adam belediye otobüsü niye getirsin en az 6 mahalle var her birine en az üç tane getirse (ki buda az)18 tane otobüs her biri için iki şöför 36 şöför asgari ücret sigorta dahil 36.3,250= 117 bin tl ediyor sadece şöför aylık maaşı ekstra 18 otobüs yakıtı aylık 10 bin yaksa 180 bin yakıt bu belediyede bu para nerde e belediye olduğu için yol hakkı ucuz olacak ücretsizler çoğalacak para kazanamayacak yani bunları düşünen bi yönetim var getirmez onun için
Bu hatçılar ne güçlü adamlarmış be, 30 yıldır kimse kimseye bir laf söyletmediler bu memlekette, istediklerini istedikleri zaman yaptırıyorlar. Ne parti, ne başkan onlar için fark etmez, herkese meydan okuyorlar, kısacası 'mekanın tek sahibi' onlar. Helal olsun, ne diyelim. Onlara karşı meydana çıkamayanlar utansın !!
@Misafir Kullanıcı ne mekan sahibi ? belediye sırtına koymuş yükü. belediye akıllı iş yapıyor bugün otobüs getirsin o ücretsizlerden yer bulursan binersin:)
Doğru kim söylerse söylesin doğrudur. Bu memleket bundan kaybediyor zaten. Yıllardır rant uğruna insanlar mağdur ediliyor, belediye yapamayacaksa valilik olaya el koymalı. Belediye başkanı aklına başına almalı. seçimden önce toplu taşımaya ilgili talepler kendisine halk tarafından iletilmesine rağmen şu anda sağır ve körü oynuyor.
Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
26.03.2026
21:49
Bingöl'de Afet Farkındalığı İçin Kurumsal İş Birliği
Bingöl Valiliği öncülüğünde İl Milli Eğitim ve AFAD İl Müdürlüğü arasında imzalanan iş birliği protokolüyle öğrenci, öğretmen ve milli eğitim personellerine yönelik afet bilinci eğitimleri yaygınlaştırılacak.
26.03.2026
21:32
Karlıova'da Deprem Konutları İçin Kura Tarihi Belli Oldu
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımı tamamlanan toplam 232 konuttan 229'unun hak sahibi için noter kurası çekilecek. Kura çekimi 31 Mart 2026'da gerçekleştirilecek.
26.03.2026
21:20
Bingöl'de Sürü Yönetimi Elemanı Kursu Açılıyor
Bingöl'de hayvancılığa nitelikli iş gücü kazandırmak amacıyla Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nce açılacak kurs için başvurular başladı. Eğitimler Nisan ayında gerçekleştirilecek.
26.03.2026
20:25
Vali Çelik'ten Bingöl Basın Konseyi'ne İade-İ Ziyaret
Bingöl Basın Konseyi çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Cahit Çelik, basının sorumlu yayıncılık ilkesine bağlı kalmasının önemine dikkat çekti; 'Popülizm ve etkileşim odaklı değil, doğru ve sorumlu yayıncılık ilkesiyle hareket edilmesi kıymetlidir' dedi.
26.03.2026
18:07
Kiğı'da Kerek Deresi Projesi Hayata Geçiyor
Bingöl'ün Kiğı ilçesinde önemli mesire alanlarından Kerek Deresi için ihale süreci tamamlandı. 119 milyon TL'lik projeyle bölge hem güvenli hem de cazip bir yaşam alanına dönüşecek.
26.03.2026
17:10
Karayolları 8. Bölge'de Görev Değişimi
Bingöl'ün de sorumluluk alanında olduğu Elâzığ merkezli Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü'nde görev değişimi yaşandı. Yusuf Güneş Bursa'ya atanırken, yerine Suat Cüre getirildi.
26.03.2026
16:30
Bingöl'de Kaybolan El Sanatları Yeniden Canlandırılıyor
Bingöl Halk Eğitimi Merkezi, unutulmaya yüz tutan geleneksel sanatlar için kurs açıyor. Usta isimlere çağrı yapıldı.
26.03.2026
14:24
Bingöl'de İtfaiye Ekiplerine Çığ Afeti Eğitimi
Bingöl Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü bünyesinde görev yapan arama kurtarma ekibine, AFAD Bingöl İl Müdürlüğü tarafından Hesarek Kayak Merkezi'nde çığ afetlerine yönelik eğitim verildi.
25.03.2026
17:07
Rakip takılmasa halimiz duman!
Lider 12 Bingölspor, sahasında konuk ettiği Kahramanmaraşspor'la 1-1 berabere kaldı. Yeşil beyazlı temsilcimiz, en yakın takipçisi Silifke Belediyespor'un yenilgisiyle puan farkını bir arttırarak korudu.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın