HDP'nin 'Toplu Taşıma' Önergeleri Reddedildi | HABER YORUMLARI
Halkların Demokratik Partisi(HDP) Belediye Meclis grubunun, 'belediye otobüsü' ve '65 yaş üstü ve engelli kartlarının belediyeye devredilmesi' önergeleri reddedildi.
HDP'den geldiği için mi yoksa kamu yararı olmadığı için mi? Sorun HEP ise Ak Parti önergeyi, hatta daha iyisini versin. Üstelik vatandaşın yararına bir uygulama değil mi?
Ya allah aşkına bingol belediyesi ne yapmaya çalışıyor. Millet olarak belediye halk otobüsü alsın özel halk otobüs işletmecileri 65 yaş üstü ücretsiz olan kartları kaldırıp yetmemiş gibi aktarmayida kaldırmışlar burdan yetkililere sesleniyorum hakkımı helal etmiyorum çoluk çocuğumuz var yarın öbürgün okullarda açılacak kişi başı günlük 8 tl veriyoruz belediye neden otobüs almıyor hala anlamış değiliz anlaşma denen hiç birşey yok anında fes edebilir belediye neden böyle bişy yapıyorlar anlamadık millet hakkını arasın hoc bir olde ve ilçede böyle haksızlık yok bingol hariç, yetkililerden cvp
@Misafir Kullanıcı Çoluk çoçuğunun yol hakkını düşünüyorsun bu çoluk çoçuğun hergün hata binmiyor ama ekmek yiyor bi ekmek 2,5 tl oldu bunun için niye çocuklarınızı düşünmediniz doğalgaz elektrik herşeye zam geldi ses çıkmadı bu hatların yaptığı yanlış belki ama sadece kendi işine geleni yorumlamak olmaz bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mantığı ile hareket etmeyin
Yazıklar olsun bingöl belediyesine genç ilçe belediyesinin otobüsü var bingöl belediyeainin otobüsü yok nedwn acaba alım gücü. Yoksa rant mı bir bingöllü olarak utanıyorum seçilmiş başkan neden korkar hiç bir şey bilmiyorsan Reisten iste Reis bir konuşmasında ben bingölünün başbakanıyım bakanıyım demişti Haydi Erdal başkan bir yiğitlik bir efelik yap belediyeye ait otobüs şirketi olsun adıda BİHOT BİNHOT V.B Adınıda ismini de siz koyun
@Misafir Kullanıcı Neden iftira atıyorsunuz rant var diyorsunuz madem ki rant var kim alıyor bu rantı söyleyin açık açık herkes bilsin çamur at izi kalsın olmasın açık açık isim verin şu meclis üyesi rantı olduğu için RET verdi deyin tüm halkın bunu bilmeye hakkı var Allah aşkına isim isim söyleyin...
Gençlik ve Spor Bakanlığı kaynaklarından alınan bilgiye göre; yenilenecek Bingöl Şehir Stadyumu için Yozgat modeli uygulanacak. Kapasitesi 8 Bin olacak, mevcut yere inşa edilecek! Diğer detaylar ise şöyle;
14.04.2026
12:23
Bingöl'de Soğuk Hava Lastik Değişimini Geciktirdi
Bingöl'de mevsim normallerinin altında seyreden hava sıcaklıkları nedeniyle sürücüler yazlık lastiklere geçişi erteledi. Lastikçilerde beklenen yoğunluk oluşmazken, mevsimine uygun lastik kullanımının önemine dikkat çekiliyor.
14.04.2026
12:03
Bingöl'de bir hastanın safra kesesinden 2 Bin 67 taş çıkarıldı
Bingöl Devlet Hastanesi'nde gerçekleştirilen kapalı safra kesesi ameliyatında bir hastadan 2 bin 67 taş çıkarıldı. Doktorlar, bu denli yüksek sayının oldukça nadir görüldüğünü belirtti.
14.04.2026
10:14
Bingöl'de Üniversitelilere Siber Suç Uyarısı
Başsavcı Abdullah Sert ve Savcı İrem Zeynep Evran, Bingöl'de üniversite öğrencileriyle bir araya gelerek siber suçlar, sosyal medya güvenliği ve dijital dolandırıcılık konularında önemli uyarılarda bulundu.
14.04.2026
09:35
Bingöl dahil 12 İlde FETÖ Operasyonu: 17 Gözaltı
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında İstanbul merkezli 12 ilde operasyon düzenlendi. Bingöl'ün de aralarında bulunduğu illerde 15'i aktif kamu görevlisi 17 şüpheli gözaltına alındı.
14.04.2026
09:15
Bingöl'de Jandarmadan Huzur Operasyonu
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı'nın 3-10 Nisan tarihleri arasında yürüttüğü çalışmalarda hapis cezası bulunan 3 kişi yakalanarak tutuklandı. Farklı olaylarda uyuşturucu maddeler ele geçirilirken 15 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
14.04.2026
08:01
12Bingölspor'dan Stadyum Mesajı: 'Koşu Pisti Olmamalı'
12 Bingölspor Kulübü, yeni statta kros/koşu pistinin yer almaması gerektiğini vurgularken, projenin Bingöl'e yakışır ve futbolun ruhuna uygun halde şekillenmesini istedi.
14.04.2026
07:59
Bingöl-Elâzığ yolunda kaza: 4 yaralı
Yaralılar, olay yerine yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla Karakoçan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
14.04.2026
07:59
Başkan Tartar rüşvet iddialarına sert çıktı! 'Vicdanım Rahat
Bingöl'ün Genç ilçesi Şehit Ahmet Boz Caddesi kentsel dönüşüm projesi üzerinden ortaya atılan rüşvet iddialarına Belediye Başkanı Kemal Tartar'dan ve hak sahiplerinden sert tepki geldi. Başkan Tartar, 'Hayatım ortadadır ne birikmiş malım var ne de başka bir hesabım. Vicdanım rahat' dedi.
14.04.2026
07:58
DEAŞ operasyonu: 525 şüpheli yakalandı
Emniyet Genel Müdürlüğü TEM Daire Başkanlığı, İstihbarat Başkanlığı, MİT Başkanlığı ve Cumhuriyet Başsavcılıkları koordinesinde Bingöl dahil 56 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonlarda 525 şüpheli yakalandı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın