HDP'nin 'Toplu Taşıma' Önergeleri Reddedildi | HABER YORUMLARI
Halkların Demokratik Partisi(HDP) Belediye Meclis grubunun, 'belediye otobüsü' ve '65 yaş üstü ve engelli kartlarının belediyeye devredilmesi' önergeleri reddedildi.
HDP'den geldiği için mi yoksa kamu yararı olmadığı için mi? Sorun HEP ise Ak Parti önergeyi, hatta daha iyisini versin. Üstelik vatandaşın yararına bir uygulama değil mi?
Ya allah aşkına bingol belediyesi ne yapmaya çalışıyor. Millet olarak belediye halk otobüsü alsın özel halk otobüs işletmecileri 65 yaş üstü ücretsiz olan kartları kaldırıp yetmemiş gibi aktarmayida kaldırmışlar burdan yetkililere sesleniyorum hakkımı helal etmiyorum çoluk çocuğumuz var yarın öbürgün okullarda açılacak kişi başı günlük 8 tl veriyoruz belediye neden otobüs almıyor hala anlamış değiliz anlaşma denen hiç birşey yok anında fes edebilir belediye neden böyle bişy yapıyorlar anlamadık millet hakkını arasın hoc bir olde ve ilçede böyle haksızlık yok bingol hariç, yetkililerden cvp
@Misafir Kullanıcı Çoluk çoçuğunun yol hakkını düşünüyorsun bu çoluk çoçuğun hergün hata binmiyor ama ekmek yiyor bi ekmek 2,5 tl oldu bunun için niye çocuklarınızı düşünmediniz doğalgaz elektrik herşeye zam geldi ses çıkmadı bu hatların yaptığı yanlış belki ama sadece kendi işine geleni yorumlamak olmaz bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mantığı ile hareket etmeyin
Yazıklar olsun bingöl belediyesine genç ilçe belediyesinin otobüsü var bingöl belediyeainin otobüsü yok nedwn acaba alım gücü. Yoksa rant mı bir bingöllü olarak utanıyorum seçilmiş başkan neden korkar hiç bir şey bilmiyorsan Reisten iste Reis bir konuşmasında ben bingölünün başbakanıyım bakanıyım demişti Haydi Erdal başkan bir yiğitlik bir efelik yap belediyeye ait otobüs şirketi olsun adıda BİHOT BİNHOT V.B Adınıda ismini de siz koyun
@Misafir Kullanıcı Neden iftira atıyorsunuz rant var diyorsunuz madem ki rant var kim alıyor bu rantı söyleyin açık açık herkes bilsin çamur at izi kalsın olmasın açık açık isim verin şu meclis üyesi rantı olduğu için RET verdi deyin tüm halkın bunu bilmeye hakkı var Allah aşkına isim isim söyleyin...
Motorin fiyatlarındaki artış durdurulamıyor! Bingöl'de tabelalar rekor seviyeleri gösterirken, zamlar sürücüleri ve özellikle taşımacılık sektörünü olumsuz etkiliyor.
22.03.2026
23:50
Bingöl'de Bayramın Acı Tablosu: 1 Ölü, 29 Yaralı
Bayram süresince Bingöl'de meydana gelen trafik kazalarında 1 kişi hayatını kaybetti, 29 kişi yaralandı. Kazalar farklı noktalarda yaşansa da sebepler yağışlı zeminde aşırı hız ile sürücü hataları olarak öne çıktı!
22.03.2026
23:49
Ve kapandı...! Bingöl Havalimanı'nda 14 ay uçuş yok!
Bingöl Havalimanı, pist ve apron yenileme çalışmaları nedeniyle Pazar günü yapılan son seferlerin ardından 14 ay süreyle kapatıldı. Yoğunluk nedeniyle ek seferler düzenlendi.
22.03.2026
23:48
Bingöl'de 3 Yeni Sağlık Hizmet Binası İhale Ediliyor
İhale, 3 Nisan 2026 tarihinde EKAP üzerinden gerçekleştirilecek. İşin süresi, yer tesliminden itibaren 240 takvim günü olarak belirlendi.
22.03.2026
23:47
Genç Belediyesi 4 Minibüs Hattını 10 Yıllığına Kiraya Veriyor
Genç Belediyesi, şehir içi ulaşımda kullanılacak 4 adet M plakalı minibüs/midibüs hattını 10 yıllığına ihale ile kiraya vereceğini duyurdu. İhale 23 Mart 2026 tarihinde Belediye Meclis Toplantı Salonu'nda yapılacak.
22.03.2026
23:46
Bingöl'de erozyon kontrolü için galvanizli kafes tel yapılacak
Bingöl'ün Çapakçur Mikro Havzası Yelesen, Şaban Ortaköy ve Aşağıköy bölgelerinde kuru duvar eşik ve galvanizli kafes tel yapımı işi için ihale düzenlenecek. İhale, 30 Mart 2026 tarihinde elektronik ortamda EKAP üzerinden gerçekleştirilecek.
22.03.2026
23:45
25 Günlük Bebek İçin Zamanla Yarış
Bingöl'de tedavi gören 25 günlük bebek, hayati risk taşıyan rahatsızlık şüphesiyle ambulans uçakla Ankara'ya sevk edildi. Minik hasta için sağlık ekipleri seferber oldu.
22.03.2026
23:44
FKA Personel Alımı İçin Başvuru Süresi Uzatıldı
TRB1 Bölgesi'ni kapsayan Fırat Kalkınma Ajansı'nın (FKA) personel alım ilanında başvuru süresi 1 Nisan 2026'ya kadar uzatıldı. Adaylar başvurularını Kariyer Kapısı üzerinden yapabilecek.
22.03.2026
23:42
Eti Maden eski hükümlü ve engelli sürekli işçi alacak
Eti Maden İşletmeleri, eski hükümlü/TMY ve engelli bireyler için toplam 24 sürekli işçi alımı yapacak. Başvurular İŞKUR üzerinden yayımlanacak ilanlarla takip edilecek.
20.03.2026
01:37
Bingöl Nükleer Tıp Merkezi Programa Alındı
Bingöl Valisi Cahit Çelik, Nükleer Tıp Merkezi'nin yapım işinin Sağlık Bakanlığı yatırım programına alındığını açıkladı. Yeni merkezle birlikte kanser hastalıklarında erken teşhis ve tedavi imkânlarının ilde sunulması hedefleniyor.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın