Yılmaz: Söz değil, eserler kalacak! | HABER YORUMLARI
Yılmaz: 'Bizim siyaset anlayışımızın merkezinde kısa vadeli politik söylemler ve günlük kısır çekişmeler değil, hizmet üretmek ve memleketimize katma değer sağlamak var. Bundan sonra temel iki önceliğimiz şehrimizi güzelleştirmek ve istihdamı arttırmak olacaktır. Bu yöndeki tüm projeleri destekleyeceğiz.'
Halk mitingde istedi sen bakan yapıldın.peki sen ne yaptın kocaman bir hiç.şöyleki bakanlığını yaptığın kurum yatırımlardan sorimlu yani bütün yatırım paraları senden geçiyodu.sen bütün resmi kurumları yenileşebilir vede bingöl için iyi projeler geliştirebilirdin sonuçta deprem bölgesiyiz.ama atadığın tüm kurum amirleri senin bölgenden liyakatsız kişiler olunca sonuç sıfır
Sayın bakanım emeklerinizden dolayı teşekkür ederiz bizim memlekette başarılı siyasetçi bürokrat işadamını kimse istemez bunları bitirmek için ellerinden geleni yaparlar bu memlekette taş üstüne taş koyandan Allah razı olsun icraate devam bizim tarih okuyacak vaktimiz yok çünkü bizler tarihi yazanlardan olacaz Allah'ın izniyle
Ne eserin var Cevdet Bey? Senin yerine başka adam bakan olsaydı Bingöl şahlanmıştı. Kimi kandırıyorsun sen? 1- Havaalanı ve Üniversite sen olmasaydın da yapılacaktı hükümet politikasıydı. 2- SÜTAŞ Yatırımında senin katkın ne? Bir zahmet onca yıl bakanlık yapıp vekil maaşı yedin sırtımızdan zahmet olacak ama bir ricada da bulun demi. Eserlerin ise, 1- Serdar Atalay 2- Yücel Barakkazi 3- Erdal Arıkan. Bunların hepsini sen getirdin her biri bir öncekinden başarısız.
Belli başlı kişileri kayırmaktan başka ne yaptın? İşe gitmeden maaş alan yakınların senin eserin.
Kısır döngü işinde kral adamsın. Söyler misin parti il başkanları değişiyor sürekli ama değişmeyen bir kaç isim var, onların sizin akrabanız olması veya emir eliniz olması dışında bir liyakatları var mı? Toplasan partiye 2 oy dahi kazandırmamışlardı partiye almanızın mantığındaki yapın da millet bir aydınlasın.
@Misafir Kullanıcı Bu yorumu vallahi billahi tillahi hiç bir çıkar gütmeden yazıyorum. Son açıklanan akparti il yönetimi listesini görünce HE VAH dedim. 18 yıllık iktidar partisinin düştüğü bu hali gördüm ya daha da sözüm yok bu memleketin insanıyım oradaki insanların yüzde 90-95 ini tanıyorum gördüklerim bana yetti tek kelimeyle memlekete yazık...Haşim bey yenidir bilmeyebilir ALLAH yardımcısı olsun baştan kötülemenin anlamı yok başarılı olursa ilimiz kazanır bunu da isteriz ama bu yol arkadaşlarıyla işi çok zor vesselam.
Sosyal medyada yeniden alevlenen 'Zazalar Kürt'tür / değildir' tartışması akademik çevrelerde yıllardır sürerken, sosyal medyada karşıt görüşlerin birbirini etiketlediği ve tartışmanın ideolojik bir zemine kaydığı görülüyor.
05.02.2026
18:11
DEM Parti'den Çalıkağıl tepkisi! '17 Kilometrelik Yol Yıllardır Yapılmadı'
DEM Parti Bingöl İl Genel Meclis Grubu, Yayladere'ye bağlı Çalıkağıl Köyü'nün yol ve elektrik sorunlarının ciddi mağduriyetlere yol açtığını belirterek yetkililere çağrıda bulundu.
05.02.2026
17:08
Bingöl, TÜBİTAK Proje Yarışmasında Zirvede
TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması ön değerlendirme sonuçlarına göre Bingöl, 8 il arasında 20 projeyle birinci sırada yer aldı.
05.02.2026
16:45
Bingöl'de şehir içi toplu taşımaya zam!
Bingöl Belediye Meclisi'nde oy çokluğuyla kabul edilen yeni tarife, 07 Şubat 2026 Cumartesi günü itibariyle yürürlüğe girecek. Yeni tarifeyle şehir içi toplu taşıma ücretleri şöyle olacak;
05.02.2026
14:58
YKS 2026 başvuruları başlıyor
Üniversite hayali kuran milyonlarca adayın katılacağı Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için geri sayım başladı. 20-21 Haziran'da yapılacak YKS'de başvurular 06 Şubat 2026 Cuma günü başlıyor. Adaylar ÖSYM'nin internet sitesi üzerinden başvuru işlemlerini yapabilecek.
04.02.2026
15:41
Dinç: Dillere Düşmanlık Fıtrata ve Allah'ın Taksimatına Düşmanlıktır
HÜDA PAR'ın Bingöl'de düzenlediği 'Anadilimi Seçiyorum' panelinde konuşan Mersin Milletvekili Faruk Dinç, dil çeşitliliğinin ilahi bir nimet olduğunu belirterek, dillere yönelik düşmanlığın fıtrata ve Allah'ın taksimatına karşı çıkmak anlamına geldiğini söyledi.
04.02.2026
15:06
Bingöl Devlet Hastanesi'nde İlk Kez Hematoloji Uzmanı Göreve Başladı
Bingöl Devlet Hastanesi'ne yapılan atamayla Hematoloji Uzmanı Uzm. Dr. Osman Can Öztürk hasta kabulüne başladı. Atama ile birlikte kentte hematoloji alanında ilk kez hizmet verilmeye başlandı.
04.02.2026
14:56
Bingöl Umut Kervanı Umut Olmaya Devam Ediyor
Bingöl Umut Kervanı Derneği, 2026 yılı Ocak ayında Bingöl'deki ihtiyaç sahibi aileler ile Filistin ve Suriye başta olmak üzere yurt dışında toplam 1 milyon 654 bin 311 TL tutarında ayni ve nakdi yardımda bulundu.
04.02.2026
14:39
Gelir Tamamlayıcı Aile Destek Sistemi geliyor
Pilot uygulama olarak belirli illerde başlatılması planlanan sistemle, ekonomik olarak dezavantajlı hanelere gelir desteği sağlanması hedefleniyor. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz; '2026'da birkaç ilimizde, 2027'de ise tüm ülkeye yaymayı planlıyoruz' dedi.
04.02.2026
13:04
Vatandaş erken seçim istiyor mu?
Türkiye'de ekonomik gelişmeler ve siyasi gündemdeki hareketlilik, kamuoyu araştırmalarında erken seçim talebine yönelik dikkat çekici sonuçlar ortaya koydu. İşte anketlere yansıyan sonuçlar;
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın