Yılmaz: Söz değil, eserler kalacak! | HABER YORUMLARI
Yılmaz: 'Bizim siyaset anlayışımızın merkezinde kısa vadeli politik söylemler ve günlük kısır çekişmeler değil, hizmet üretmek ve memleketimize katma değer sağlamak var. Bundan sonra temel iki önceliğimiz şehrimizi güzelleştirmek ve istihdamı arttırmak olacaktır. Bu yöndeki tüm projeleri destekleyeceğiz.'
Halk mitingde istedi sen bakan yapıldın.peki sen ne yaptın kocaman bir hiç.şöyleki bakanlığını yaptığın kurum yatırımlardan sorimlu yani bütün yatırım paraları senden geçiyodu.sen bütün resmi kurumları yenileşebilir vede bingöl için iyi projeler geliştirebilirdin sonuçta deprem bölgesiyiz.ama atadığın tüm kurum amirleri senin bölgenden liyakatsız kişiler olunca sonuç sıfır
Sayın bakanım emeklerinizden dolayı teşekkür ederiz bizim memlekette başarılı siyasetçi bürokrat işadamını kimse istemez bunları bitirmek için ellerinden geleni yaparlar bu memlekette taş üstüne taş koyandan Allah razı olsun icraate devam bizim tarih okuyacak vaktimiz yok çünkü bizler tarihi yazanlardan olacaz Allah'ın izniyle
Ne eserin var Cevdet Bey? Senin yerine başka adam bakan olsaydı Bingöl şahlanmıştı. Kimi kandırıyorsun sen? 1- Havaalanı ve Üniversite sen olmasaydın da yapılacaktı hükümet politikasıydı. 2- SÜTAŞ Yatırımında senin katkın ne? Bir zahmet onca yıl bakanlık yapıp vekil maaşı yedin sırtımızdan zahmet olacak ama bir ricada da bulun demi. Eserlerin ise, 1- Serdar Atalay 2- Yücel Barakkazi 3- Erdal Arıkan. Bunların hepsini sen getirdin her biri bir öncekinden başarısız.
Belli başlı kişileri kayırmaktan başka ne yaptın? İşe gitmeden maaş alan yakınların senin eserin.
Kısır döngü işinde kral adamsın. Söyler misin parti il başkanları değişiyor sürekli ama değişmeyen bir kaç isim var, onların sizin akrabanız olması veya emir eliniz olması dışında bir liyakatları var mı? Toplasan partiye 2 oy dahi kazandırmamışlardı partiye almanızın mantığındaki yapın da millet bir aydınlasın.
@Misafir Kullanıcı Bu yorumu vallahi billahi tillahi hiç bir çıkar gütmeden yazıyorum. Son açıklanan akparti il yönetimi listesini görünce HE VAH dedim. 18 yıllık iktidar partisinin düştüğü bu hali gördüm ya daha da sözüm yok bu memleketin insanıyım oradaki insanların yüzde 90-95 ini tanıyorum gördüklerim bana yetti tek kelimeyle memlekete yazık...Haşim bey yenidir bilmeyebilir ALLAH yardımcısı olsun baştan kötülemenin anlamı yok başarılı olursa ilimiz kazanır bunu da isteriz ama bu yol arkadaşlarıyla işi çok zor vesselam.
Bingöl'de trüf mantarının ekonomiye kazandırılması ve kentteki yapı stokunun deprem riski açısından incelenmesine yönelik iki ayrı proje için teknik destek protokolü imzalandı. Projelerden biri kırsal ekonomiye katkı sağlamayı, diğeri ise Bingöl'ün yapı güvenliğine ilişkin kapsamlı bir veri altyapısı oluşturmayı hedefliyor.
09.09.2026
23:57
iPhone 18 Pro ve Pro Max tanıtıldı! Türkiye fiyatları belli oldu
Apple, yeni amiral gemisi iPhone 18 Pro ve Pro Max modellerini tanıttı. Değişken diyaframlı kamera sistemi, 2 nm A20 Pro işlemci ve büyütülen bataryalarıyla dikkat çeken telefonların Türkiye fiyatları da açıklandı.
09.09.2026
23:56
Eğitim-Sen Bingöl'den KHK çağrısı: '10 yıllık hukuksuzluğa son verin'
Eğitim-Sen Bingöl Şubesi, KHK'larla görevlerinden ihraç edilen kamu emekçilerinin yaşadığı mağduriyetlere dikkat çekmek amacıyla Kent Meydanı'nda basın açıklaması yaptı. Açıklamada, ihraç edilen kamu emekçilerinin görevlerine iade edilmesi ve yargı süreçlerinin hızlandırılması çağrısı yapıldı.
09.09.2026
23:55
Bingöl Üniversitesi'nden Gazze için anlamlı panel
Bingöl Üniversitesi, YÖK'ün Bilim Kafe Etkinlikleri kapsamında Gazze'de savaşın eğitim, bilim ve akademi üzerindeki etkilerinin ele alınacağı bir panel düzenleyecek. 'Gazze'de Üniversite Olmak: Gazze İçin Bilim, Gelecek İçin Umut' başlıklı program, 16 Eylül'de Bingöl Belediyesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek.
09.09.2026
23:53
Kadir Çintay yeniden aday: 'Hedefimiz 27'de 27'
Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Çintay, 2022-2026 döneminde hayata geçirilen çalışmaları ve yeni döneme ilişkin hedeflerini açıkladı. BİNTSO Başkanlığına yeniden aday olduğunu duyurarak Mavi Liste ile 10 meslek grubunda seçime gireceklerini belirten Çintay; Hedefimiz net, 27'de 27 yapmak.'
09.09.2026
14:13
DEM Parti'de yeni dönem mesajı: 'Direnişin yanına inşayı koyacağız'
DEM Parti 5. Olağan Büyük Kongresi'nin ardından Pervin Buldan'ın 'Demokratik Cumhuriyet Hareketi' açıklamasını değerlendiren Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören, yeni dönemin yalnızca mevcut siyasete itiraz eden değil, Türkiye'yi yönetmeye talip olan bir siyasal anlayış üzerine kurulacağını söyledi. Ormangören, 'Değişecek olan ilkelerimiz değil; bu ilkeleri topluma ulaştırma yöntemimiz, siyaset dilimiz ve örgütlenme pratiğimizdir' dedi.
09.09.2026
13:28
Sahası Yok, Sponsoru Yok! 12Bingölspor'dan Sert Manifesto
Sahasız, sponsorsuz ve desteksiz bırakıldığını açıklayan 12 Bingölspor yönetimi, sert bir manifesto yayımladı. Yönetim, 'Hem evimizi yıktılar hem ocağımızı söndürdüler' derken, farklı kentlerde stat arayışlarında karşılaştıkları sorunları da kamuoyuyla paylaştı. Bingöllü iş insanlarının başka kulüplere sponsor olurken kendi memleketlerinin takımına sırt çevirmesine tepki gösteren yönetim, 'Konu 12Bingölspor olunca bir anda mali sıkıntıları öne sürüyorlar' dedi.
08.09.2026
19:18
MHP Bingöl'de kongre heyecanı! 15. Olağan İl Kongresi 11 Eylül'de
Milliyetçi Hareket Partisi Bingöl İl Başkanlığı, 15. Olağan İl Kongresi'ni 11 Eylül Cuma günü gerçekleştirecek. Kongre, Bingöl Belediyesi Konferans Salonu'nda saat 13.00'te başlayacak.
08.09.2026
15:25
Zazaca için yeni dönem: MEB'de ayrı müfredatla okutulacak
Bingöl Üniversitesi Yaşayan Diller Enstitüsü'nde görev yapan Zaza Dili ve Edebiyatı alan uzmanı Dr. Murat Varol, Zazaca için hazırlanan yeni öğretim programının onaylandığını duyurdu. Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında hazırlanan yaklaşık 200 sayfalık programla Zazaca, MEB'in öğretim programlarında ayrı bir dil olarak yer alacak.
08.09.2026
15:07
122 milyar TL'lik para trafiği! Bingöl'de de gözaltılar var
Bingöl dahil 3 ilde düzenlenen operasyonda, yurt dışından yasa dışı yollarla getirilen dövizleri usulsüz şekilde yurt dışına aktardıkları belirlenen 27 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheli hesaplarında 122 milyar 791 milyon TL'lik para hareketi tespit edilirken, yaklaşık 50 milyon TL değerindeki mal varlığına el konuldu.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın